Workshops en arrangementen

Wij organiseren workshops, trainingen en events met een lach.

Belangrijk voor onze activiteiten en workshops is de aandacht voor het positieve, elkaar complimenten geven, elkaar een lach gunnen, even mopperen met een dikke vette knipoog en op zoek gaan de speelsheid die iedereen als kind sowieso had!

Al onze workshops, arrangementen en trainingen zijn interactief en gaan om leren door te doen en ervaren.

Vind hier de workshops voor jullie teambuildingdag, heidag en bedrijfuitje.
Naast een speelse twist op de dag, ook in zetten als ijsbrekers, verbindingen vergroten, de kinderen in het team ontdekken en je collega's op een andere manier leren kennen!

Wil je een programma op maat? Een combinatie van workshops is uiteraard mogelijk. Kijk ook eens op www.leukeworkshop.nl

Zie hieronder een greep uit onze workshops. Deze workshops duren 1 tot 2 uur en zijn ook in te korten naar een energizer, zie de Breaks of te verlengen voor een volledige dagtraining, zie de trainingen. We helpen jullie graag met het ideale programma samenstellen voor jullie team! We bellen graag met je om je wensen door te spreken en te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

GetTheLaughFlow is specialist in lachworkshops en trainingen met een knipoog. Bekijk hier de opties voor de diverse lachworkshops en vraag meteen een offerte aan voor een bepaalde datum.

Uniek in Nederland, onze mopperworkshop! Geen MOPPEN maar MOPPEREN. Deze training gaat over hoe je klagen kan omzetten in een leuke bezigheid. Mopper je mee?

De basis van improvisatie is fantastisch. Anticiperen, accepteren, lol hebben, keuzes maken, er voor gaan en de ander laten schitteren. Met welk thema jullie aan de slag willen, wij maken deze workshop op maat.

De workshop geven we op jullie eigen locatie door heel Nederland.
Kies zelf een datum en tijd!

Arrangementen

Lach aan boord van een sloep. De ideale combinatie van lekker buiten zijn, lekker drankje en hapje én Lachen! Top ingrediënten voor uniek bedrijfsuitje. Hoe kan dat beter dan in de grachten van één van onze mooie steden.

Lachen, maar net even wat anders. In de maanden dat het heerlijk weer is in NL, is het fijn om in de buitenlucht te lachen! Hoe kan dat beter dan in de grachten van één van onze mooie steden. Lachen, lekkere hapjes, mooi uitzicht. Top ingrediënten voor uniek bedrijfsuitje.

LachworkshopBuroGetTheLaughFlow

Naast de invulling van je bedrijfsuitje of teamdag, is het vaak ook een uitdaging om een geschikte locatie te vinden. Naar wens kunnen helpen in jullie zoektocht. Met name in het midden van het land hebben wij kennis van diverse mooie plekken.