Beste {name},

Wij vertellen je graag wat meer over één van onze nieuwste projecten, een mooie reis naar Oostenrijk.

Daarnaast bieden we je graag een korting aan van 10% als je bij ons een workshop aanvraagt vóór 10 juni met kortingscode: #NB2016.

Vraag een offerte aan.

Nonsens is serious Business

Ontdek je mogelijkheden
13 t/m 20 aug in Raurisertal, Oostenrijk

Tijdens deze verrassende en creatieve week in de Oostenrijkse bergen treed je uit je comfortzone, en ontdek je nieuwe mogelijkheden over wat je kunt en doet. Door te handelen buiten je comfortzone, ontdek je delen van jezelf die nieuw zijn; lekker verfrissend en magic! In het prachtige Raurisertal volg je een mooi en veelzijdig weekprogramma: dagelijkse improvisatieworkshops, iedere ochtend afwisselend een yogales of lachyoga-workshop, korte meditaties en veel creativiteit.

Vanaf €655 (vroegboekkorting tot 14 juni!)
Inclusief; 7 overnachtingen, 16 workshops, 7 dagen ontbijt, lunch, diner en non-alcoholische drankjes. Leuk, leerzaam en verrassend!

GetTheLaughFlow organiseert deze week samen met Life is moving en Alpen Anders. Voor meer informatie en aanmelden, kijk op www.alpenanders.nl of op ons facebook event.

Voor wie? Voor diegene die geïnteresseerd zijn in hun mogelijkheden en dat willen ontdekken in de Oostenrijkse bergen. Alleen of met een vriend(in)!

Lees meer


Waarom zou je mee gaan?
 • Diverse grensverleggende workshops
 • Nieuwe contacten opdoen
 • Jezelf leren presenteren
 • Gezellige avonden/diners

BOEK DEZE REIS NU

 

Proeverij - Nonsense is serious Business Dinsdagavond 31 mei 2016

In het vlakke land, op een bijna net zo mooie locatie als het Raurisertal, geven wij een voorproefje weg van de 'Nonsense is serious Business' week in Oostenrijk. Maak kennis met de trainers: Sandra Weijman van Life is moving en Bente Adriaens van GetTheLaughFlow en het programma aanbod. Geniet aan het water van een avond vol plezier & ontspanning.

Bekijk ook ons facebook evenement.
Aanmelden kan via info@alpenanders.nl
Tijd 19.00 tot 21.30 uur
Locatie De blauwe Meije in WoerdenLees meer


LachClub Utrecht

Elke maand bieden wij een open lachworkshop aan in de Creatie; een mooie en fijne locatie om lekker ontspannen te lachen. Ben jij er de volgende keer ook bij? Kom alleen of met een vriend of vriendin!

Een avondje lekker ongedwongen lachen is net als sporten; goed voor je longen, je bloedsomloop en nog veel meer! Het is een fijne start van de week. Kom daarom eens naar onze LachClub! De volgende edities zijn op 6 juni, 4 juli, 1 aug en 5 sept 2016.
Hopelijk tot dan!

Deelnemen? Mail ons via lachclub@getthelaughflow.nl

Volg ons op facebook en blijf op de hoogte!Lees meer

 

Lachworkshop, mopperworkshop of improvisatietheaterworkshop

Met lachen leren we de deelnemers te lachen zonder reden en we ervaren hoe fijn het kan zijn om dat met collega's te doen.

Met mopperen staan we stil bij wat mopperen eigenlijk in houdt, wat het ons brengt en hoe we het goed kunnen inzetten.

Improviseren kun je de hele dag door doen. Hoe werkt dat eigenlijk en wat is belangrijk bij improviseren? Je leert hoe dat o.a. te maken heeft met loslaten, accepteren en meeveren met wat komt.

Neem contact met ons op vóór 10 juni en ontvang 10% korting voor een workshop op maat! Kortingscode: #NB2016


Bekijk hier onze nieuwe bedrijfsfilm

 • Resultaten workshops
  Ontspannend
  Teamversterkend
  Verbindend
  Effectiever & efficienter werken
  Vergroot het zelfvertrouwen

Alle drie de workshops zijn los te boeken of mooi met elkaar te verbinden in een programma voor jouw team.Meer interesse in onze workshops, de reis naar Oostenrijk of de lachclub? Laat het ons weten, dan sturen we je meer informatie of een offerte. Bedankt voor je aandacht en wie weet tot snel!

Vrolijke groet,

Team GetTheLaughFlow,
Bente Adriaens - info@getthelaughflow.nl

 
Om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief, klik hier.


Bekijk deze email online