Update www.GetTheLaughFlow.nl


Beste {name},

Kun jij je herinneren wanneer je voor het laatst de slappe lach had? Weet je nog wat de reden was? Zou je die slappe lach nu op kunnen roepen? Ontstaat er al een glimlach?

Tijdens onze lachworkshops en trainingen gebruiken we dit soort oefeningen om de lach zonder reden op te wekken. Want één van de lekkerste is toch wel de slappe lach. Geen harde bulder, maar een stille slappe lach. Dit voel je gelijk in je hele lichaam. Als je het vaker oefent, gaat het steeds makkelijker. Ik daag je uit! Oefen zo'n lach maar eens alleen of béter nog, met vrienden. Zomaar, uit het niets en zonder reden... Benieuwd hoe je dit ervaart!

We hebben in deze mailing weer een paar leuke nieuwtjes om te delen! Dus lees tijdens het lachen gerust verder  ;)

LachRun 13 december 2015
Nieuwe hilarische hardloopwedstrijd

Ons initiatief, de LachRun! Een hardloopwedstrijd met 3 of 5 (S)miles. Heb je wel eens geprobeerd te rennen en lachen tegelijk? We dagen je tijdens deze run uit om te schateren en bulderen, maar toch een mooie tijd neer te zetten. We finishen met een gezellige borrel rondom Fort bij Vechten in Bunnik. Doe je mee aan deze lachwekkende run?

De run wordt onder andere gesponsord door Fort bij Vechten, Run2Day, Multicopy, lachspiegelcentrale en Enlighted Events.
Lees meer....

 

Kerstdiner met een lach?

Wil je met je werk, sportteam, met vrienden of familie een speciale avond rond de feestdagen? Dan is ons lachdiner een leuke optie. In een stad naar keuze in Nederland en vanaf 14 personen. Een privé diner-arrangement op maat. Lekker lachen en eten, dé ingrediënten voor een onvergetelijke avond.

Ons LachDiner is al mogelijk vanaf 45 euro per persoon. Afhankelijk van beschikbaarheid, groepsgrootte, restaurant, menu, etc.
Lees meer...

 

Mijlpaal en nieuw logo

GetTheLaughFlow is iets meer dan 2 jaar geleden opgericht en met trots kunnen we melden dat we de mijlpaal van 250 workshops en energizers bereikt hebben. Wouw! Erg trots zijn we op deze prestatie en op ons nieuwe logo en beeldmerk. Is hij niet vrolijk?  :)

Wij hopen komende jaren nog veel succesvolle, gezellige en betekenisvolle workshops te organiseren voor jullie en vele anderen. Zeg het voort, zeg het voort! 

Naar onze website


Trainingen voor bedrijven

Een positieve flow heeft goede effecten op een gezonde en duurzame organisatie. Met onze lachtrainingen willen we mensen bewustmaken van de kracht van de lach. Deze positiviteit zorgt voor betere samenwerkingen en meer efficiëntie. We leggen ook nadruk op complimenten geven en ontvangen. Teambuilding met een lach!

We bieden momenteel 2 vaste trainingen, maar ook op maat naar wens van bedrijven. Neem contact op met Bente Adriaens om de opties bij de trainingen te bespreken.

Lees meer...


LachClub Utrecht

Maandelijks organiseren wij een LachClub in Utrecht op de eerste maandag van de maand. Kom alleen of met vrienden! De volgende edities zijn op 7 december 2015, 4 januari en 1 februari 2016.

Deelnemen? Mail ons via lachclub@getthelaughflow.nl Alsof je een avondje gaat sporten, maar dan gezelliger en met meer spierpijn :) 

Volg ons op facebook en blijf op de hoogte
Lees meer...

 

Vlog van Bente Adriaens

We zijn begonnen met een leuke video-blog, vol positieve ontwikkelingen, ervaringen en weetjes die trainer Bente oppikt tijdens haar werk. Ook deelt zij tips en trucs over lachen zonder reden. Heb je een vraag of een komische suggestie? Mail deze gerust naar Bente@getthelaughflow.nl - misschien behandelt zij deze wel in de komende vlog  :)


Bekijk de vlog...


Meer interesse in onze workshops, trainingen of de lachclub? Laat het ons weten, dan sturen we je informatie, een flyer of een offerte. Bedankt voor je aandacht voor deze mailing en wie weet zien we je ook bij de LachRun  :)


Met Lachende Groeten,

Namens het hele team van GetTheLaughFlow,

Bente Adriaens
info@getthelaughflow.nl


www.getthelaughflow.nl  |  
www.lachboot.nl  |    www.lachrun.nl

 
Om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief, klik hier.
Bekijk deze email online