LachKeynote voor congres

Als organisatie van een congres wil je kwaliteit aanbieden aan de deelnemers die zich aanmelden. Je wilt dat het vlekkeloos loopt, dat mensen lekker eten en zoveel mogelijk informatie tot zich krijgen. Je wilt dat ze met een goed gevoel en met nieuwe (verdiepende) kennis naar huis gaan. Kennis die ze mee kunnen nemen in hun toekomstige werkzaamheden.

Lachen verbetert opname van informatie

Wij kunnen hierin bijdrage met onze LachKeynote, met als doel om na afloop van de Keynote met een leeg hoofd weer meer informatie op te nemen en om creatieve processen te verbeteren. Een mooi doel is ook het contact tussen de deelnemers onderling, waardoor netwerken wordt gestimuleerd.

Speciale ervaring op een congres

Tijdens de LachKeynote zal de lachspecialist kort vertellen over de effecten van lachen op de werkvloer en daarnaast zullen de deelnemers deze effecten ook zelf ervaren. Het is kort en krachtig. Een perfect moment is voor de lunch, of tussen twee sprekers in.

Praktisch

De LachKeyNote duurt ongeveer 15 tot 20 minuten, naar wens kunnen we het inkorten of uitbreiden. Geef de details bij de offerte aanvraag, wij antwoorden binnen 48 uur! Bellen mag ook op 064-8529432.

Vraag Offerte Aan!

energizer-1-klein

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”LachKeyNote”]