Lach Key Note

Voor congressen en seminars!

Als organisator van een congres wil je kwaliteit aanbieden aan de deelnemers die zich aanmelden. Je wilt dat het vlekkeloos loopt, dat de bezoekers nieuwe kennis opdoen, aan hun netwerk kunnen bouwen, dat de lunch goed verzorgd is en dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat. Maar hoe wordt een congres nou écht onvergetelijk? Door iets bijzonders te doen. Bijvoorbeeld een Lachbreak of Keynote sessie van Bente.

 

Lachen verbetert de opname van informatie

Wij kunnen een bijdrage doen aan een congres met onze speciale LachKeynote. Deze sessie heeft als doel om na afloop een weer een fris hoofd te hebben en daarna weer meer informatie op te kunnen nemen bij de volgende keynotes. Even een break tussendoor en helemaal iets anders. Ook helpt zo'n bijzondere keynote voor groepsdynamiek en wat luchtigheid in de zaal. Het bevordert contact tussen deelnemers onderling, waardoor netwerken achteraf extra wordt gestimuleerd.

 

Speciale ervaring op een congres

Tijdens de LachKeynote zal de lachcoach kort vertellen over de effecten van lachen in zakelijk verband en zullen de deelnemers deze effecten ook zelf ervaren. Kort en krachtig. Een perfect moment voor na de lunch, aan het einde van een lange vergaderdag of tussen twee intensieve keynotes.

 

Praktisch

De LachKeynote duurt ongeveer 15 tot 20 minuten, naar wens kunnen we het inkorten of uitbreiden. Geschikt voor grotere groepen tot meer dan 500 personen. Bel of mail ons gewoon even voor informatie, dan overleggen we de insteek en opties.

 

Keynote congres