LachBoot

Wat is nu fijner dan een mooie vaartocht in combinatie met een lachwekkende workshop? De stad bewonderen op het water; gevels, huizen, steegjes, straten en pleinen ontdekken met het uitzicht op de boot. En ondertussen een goede lach en een fijne borrel!

Lachworkshop & Vaartocht
De LachBoot is een lachworkshop tijdens een vaartour van ongeveer 1,5 uur. Genieten van de omgeving en samen lachen zonder reden! Een uniek concept in Nederland, waarbij je de vrijheid op het water voelt en de vrijheid van het lachen! Tijdens de vaartocht worden er drankjes geserveerd en op verzoek is andere catering mogelijk.

Drankjes en hapjes
Aan boord worden de gasten ontvangen met een welkomstdrankje en een introductie van de LachKapitein! Vervolgens gaan we 40 tot 50 minuten lachen en daarna is er tijd om gezellig na te kletsen en te borrelen. Totaal duurt de boottocht minimaal 1,5 uur, uiteraard is langer tegen een meerprijs mogelijk.

Regelen wij een mooie boot of heeft u een schip?
Wij werken samen met rederijen in diverse steden, waaronder Amsterdam (oa Rederij 't Smidtje), Utrecht, Haarlem, op de Vecht, het IJsselmeer, etcetera.  Wij sturen daarom een offerte geheel op maat, afhankelijk van de stad, de datum en de groepsgrootte (daar passen we de boot op aan). Maar op een eigen boot is natuurlijk ook mogelijk 🙂

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

 

   Lachboot2