Humor PubQuiz

"De wereld lacht door"

Lachen is belangrijk, of het nu met of zonder reden is, een lach geeft energie, werkt verbindend. Tijdens onze lachworkshop laten we de deelnemers ervaren hoe het is om zonder reden te lachen, tijdens deze quiz testen we echter de algemene kennis van humor bij de deelnemers. En dat blijft niet binnen Nederlandse grenzen 🙂

 

Een pubquiz over 'De Historie van Humor'

Hoeveel oudejaarsconferences heeft Youp van 't Hek gedaan? Welke stoffen maak je aan tijdens het lachen? Wat is de laatste film die de Monty Pythons gemaakt hebben?  Raad de lach van een bekend persoon en ken je klassiekers rondom de Dikke en de Dunne en Charlie Chaplin. Naast de kennisvragen, is de quiz interactief en verwachten we creativiteit van de deelnemers, dat is waar je de meeste punten mee kunt verdienen!

 

Kennis en eigen creativiteit is belangrijk, met veel lol!

In deze quiz vragen we van alles over van alles, cabaretiers, "stomme" films, feitjes over lachen. Het heeft niets te maken met hoe slim je bent, maar wel met wat jouw team allemaal weet en kan! De groep wordt in verschillende teams opgedeeld en je gaat tegen elkaar 'strijden' voor de overwinning! Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk vooral om de lol net als bij elke andere pubquiz!

Kies zelf een datum en tijd

Deze Quiz over lachen is geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten,  teambuildingsdagen, familiefeesten. Op elk moment van de week te boeken in een stad naar keuze. Wij gaan voor jullie op zoek naar een leuke locatie. Prijs vanaf €11 per persoon, afhankelijk van de grootte van de groep. Tijdsduur circa 1,5 uur. Minimale deelname is circa 8 personen.

Het is ook mogelijk de quiz te combineren met een korte lachworkshop vooraf. Dit is een combinatie die aan te raden is!  Buiten de gemeente Utrecht rekenen wij reiskosten, bel of mail voor een prijsopgave.

 

Humor Lachen