Beste {name},

Vaak denk ik aan weekendjes weg in de natuur waar het mij zo opvalt dat onbekenden elkaar groeten als je ergens wandelt of fietst. Daar word ik altijd zo vrolijk van! Uit verschillende onderzoeken komt dan ook naar voren, dat we als mens gelukkiger worden van dit soort persoonlijk contact en een kleine glimlach of kort praatje.

Ik ben de stad gewend en daar kom ik in het dagelijkse leven veel mensen tegen. Maar in een drukke winkelstraat kun je niet echt naar iedereen lachen of alle passanten groeten. Zijn we in ons drukke leven misschien meer bezig met ons doel in plaats van met de weg ernaar toe?

Wat ik wel weet is dat het mij en anderen blij maakt wanneer iemand je aankijkt met een vriendelijk lachend gezicht en juist dit zouden we best eens vaker mogen doen. Ik ben daarmee dus aan het oefenen -vaker lachen naar vreemden- doe jij mee?

In deze nieuwsbrief weer allemaal leuke onderwerpen en nieuws over GetTheLaughFlow. Kom je deze zomer ook lachen? Maandag 3 juli  en maandag 7 augustus van 20.00 tot 21.30uur zijn de aankomende Lachclubs. Aanmelden kan door ons te mailen.

 

LachEnergizer

Een lachenergizer duurt tussen de 10 en 30 minuten en is erg geschikt voor grote groepen vanaf 30 personen. Bijvoorbeeld op een congres of bij een thema-dag. Mogelijk tot meer dan 400 personen!
De energizer kan je voor diverse redenen inzetten;

* Als ijsbreker, voor een goede start van de dag
* Bevorderen van netwerken, het brengt verbinding, ook bij mensen die elkaar niet kennen
* Actieve pauze op een informatieve dag, het hoofd is leeg, daarna kan je weer beter kan focussen
* Korte kennismaking met een lach zonder aanleiding
* Sfeerbepalend, daarna is er veel energie!

Lachenergizer Offerte

Voor congressen, beurzen,

bedrijfsdagen, incentives

 

Nieuwe LachRun!
Zaterdag 26 augustus 2017

De LachRun en Sportfestival Maarsseveen bundelen hun krachten. Er komt daarom een tweede en zomerse editie van de LachRun op 26 augustus 2017. Je kunt kiezen om te rennen en lachen of rennen en zwemmen. Het gaat om plezier met sporten en we maken er een leuk festival van, met foodtrucks, springkussen voor de kids, gratis massage en yoga.

Een gezellige en sportieve middag!
www.lachrun.nl

Schrijf je in met je gezin, team, vrienden, familie, of kom alleen.

Volg ons Facebook evenement hier.

Je kunt kiezen uit de opties:

3 (S)Miles of 6 (S)Miles

Swim Run
(500m zwemmen & 5 km rennen)


Obstacle KidsRun (4 t/m 11 jaar)


Bente

In 2013 heb ik, Bente, GetTheLaughFlow opgezet. En na 4 jaar ondernemen ben ik nog steeds erg blij met de keuze, steeds blijer eigenlijk. 90% van de workshops geef ik zelf en soms zet ik een leuke lach-collega in die de workshop geeft omdat ik zelf op een datum niet kan of meerdere boekingen tegelijk binnenkomen. En nee, het lachen gaat absoluut niet vervelen!

Wat mijn drive is?
Voor mij is elke dag anders. Ik rij het hele land door om verschillende teams en groepen workshops en trainingen te geven. Op een ochtend is het altijd de vraag waar ik die dag terecht ga komen. Ondanks dat ik het gewend ben, vind ik het soms nog wel spannend welke groep ik voor me krijg... hoe gaat de groep reageren? Krijg ik ze allemaal mee? Gaan ze veel lol hebben en leren van elkaar? Maar tegelijkertijd is dat ook mijn drive; die uitdaging... Dat elke workshop of energizer een succes wordt en dat de deelnemers na afloop net even wat anders hebben ervaren met elkaar dan ze wellicht gewend zijn in het dagelijks leven. Dat ze zich gemakkelijk voelen in de ongemakkelijkheid die een workshop kan geven.

Naast de lachworkshop is ook improvisatietheater en de mopperworkshop erbij gekomen in het aanbod. Het gaat hierbij meer om bewustwording, en met een glimlach uit je comfortzone treden. Dat is waar de 'magic happens'.

 

Moppen of mopperen?

Als ik tegen iemand zeg; "ik geef naast lachworkshops ook MOPPERworkshops", dan horen mensen eerste vaak MOPPEN-workshop en is de reactie wat verbaasd... Ik probeer nog zo goed te articuleren, maar het gebeurd vaak. :)
Als ik dan verder ga vertellen en het kwartje bij de toehoorder valt, dan moeten ze vaak lachen en zeggen ze, ohh echt, wat goed, dat kan ik veel beter dan lachen, mopperen....


Het leuke aan de mopperworkshop is dat je:
* Aan de slag gaat met je creativiteit
* Achter je eigen mopperskills komt en die van de anderen.
* Leert wat mopperen nou zo fijn maakt, of juist helemaal niet fijn maakt
* Ervaart dat mopperen best nuttig kan zijn
* Met een knipoog nadenkt over je eigen moppergedrag
* Naar huis gaat met bewuste intenties over je mopper en lach gedrag


Wil je meer weten?
Lees hier meer over de mopperworkshop


www.mopperworkshop.nl

Vraag een offerte aan voor de mopperworkshop voor jouw team

Bel Bente 06-48524932 voor meer info over de workshop.


Leuk dat je de nieuwsbrief hebt gelezen! Fijne dag en tot de volgende keer :)

Vrolijke groet,
Bente Adriaens

 

Om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief, klik hier


Bekijk deze email online