Over ons

GetTheLaughFlow is in 2013 opgericht door Bente Adriaens. Bente is begonnen met de workshops omdat ze graag de positieve effecten van het lachen onder de aandacht wilde brengen bij zoveel mogelijk mensen. Vooral de mogelijkheden van 'lachen zonder reden'.

Na 10 jaar omarmen we steeds meer het speels ontwikkelen en leren als volwassenen door middel van trainingen en workshops. Wij geloven dat je de LaughFlow echt gaat ervaren door je als persoon altijd te blijven ontwikkelen en groeien.

Aan de vele burn-outs in Nederland is te merken dat stress en werkdruk hoog zijn. Met GetTheLaughFlow willen we bijdragen aan het verlagen van het stress-gevoel en brengen we meer werkgeluk bij teams en individuen. Met verschillende workshops, projecten, coaching en trainingen werken we aan werkplezier, ontspanning en teambuilding.

Met een team aan ervaren coaches en verschillende trainers die dezelfde visie hebben, zijn we in heel Nederland te boeken. Voor zakelijke groepen maar ook privé gelegenheden. Maak kennis met onze trainers, want "samen staan we sterker!"

 

Bente website

"Ik kan doen wat het dichtst bij mijn hart ligt: Lachen en mijn lach overdragen aan anderen!"

Bente Adriaens, oprichter GetTheLaughFlow

Bente - eigenaar en (lach)trainer/coach

In 2013 richtte Bente Getthelaughflow op. Ze startte met het geven van lachworkshops, wat al snel werd uitgebreid met mopperworkshops en improvisatietrainingen in het bedrijfsleven. Ze werkt als provocatief coach, organiseert netwerkdiners, improviseert, studeert sinds 2018 aan het Centrum voor Leven & Intuitie en is yogadocent. Ze gaat graag op pad voor workshops, trainingen en coaching, maar mailt en belt ook veel met klanten en trainers. Ze weet mensen oordeelloos in beweging te krijgen met haar kennis en enthousiasme. Als improvisatie acteur, provocatief coach en lach expert heeft zij een ultieme combinatie om samen te brengen en te inspireren.

Lynn - workshop coordinator

Als eventmanager weet Lynn als geen ander wat er nodig is om alles goed geregeld te krijgen. Met persoonlijke aandacht en een grote glimlach behandeld Lynn alle aanvragen. Ze is al bij Getthelaughflow betrokken sinds 2020 en weet inmiddels alle ins en outs!

Lynn wordt vrolijk van enthousiaste van dankbare mensen en ze vindt het belangrijk dat er genoeg plezier wordt gemaakt. Helemaal op de werkvloer! Wil je graag geadviseerd worden in wat er past binnen jouw programma? Of weet je precies wat je wil en wil je alleen de details afstemmen? Lynn staat graag voor je klaar!

Els

Deze sprankelende vrouw is sinds 2009 actief als lachcoach en maakt sinds 2016 deel uit van ons team. Uitbundig en energiek deelt zij haar lach-o-logica met jou en je team. Haar jarenlange ervaring als zowel entertainer als yogadocent geven haar workshops een aantrekkelijke mix van amusement en diepgang. Je zult merken dat haar hartelijke lach onweerstaanbaar aanstekelijk is. Els is ook zangeres en kan soms -als vrolijke noot- spontaan in zingen uitbarsten tijdens workshops. Els verzorgt o.a. onze lach- en mopperworkshops.

Freya

Met superveel ervaring als improvisatieacteur is Freya in 2017 begonnen als trainster en workshopgever. Ze barst van de kennis, over spelen, lachen en mensen en heeft een aanstekelijk enthousiasme. De workshops en trainingen geeft ze met veel energie, vrolijkheid en met liefde en aandacht over aan de groep. Of het nou mopperen, lachen of improviseren is! Freya leeft de LaughFlow en daarom geeft ze vaker voor ons verschillende workshops. Je kan haar dus zeker tegenkomen!

Ilona

Een vrolijke, positief gestemde dame waar het enthousiasme van af spat. Sinds 2014 runde ze haar eigen coachpraktijk waarbij ze ook veel lezingen en trainingen gaf.

Sinds 2022 geeft zij lachyoga workshops. Ze vind het super boeiend wat er gebeurd met de dynamiek van de deelnemers'en voelt goed aan wat er nodig is voor de groep. Ze neemt jou en je team vol enthousiasme mee in de wereld van de lach. Ilona verzorgt de lach- en mopperworkshop.

 

 

 

Bekijk de video van Bente Adriaens, oprichter GetTheLaughFlow in dit meesterlijk portret van Frank Kouws, Filmmaker

 

Klik hier voor meer Media items

Een greep uit de bedrijven waar wij afgelopen 10 jaar voor gewerkt hebben