Over ons

GetTheLaughFlow is in 2013 opgericht door Bente Adriaens. Bente is begonnen met de workshops omdat ze graag de positieve effecten van het lachen onder de aandacht wilde brengen bij zoveel mogelijk mensen. Vooral de mogelijkheden van 'lachen zonder reden'.

Na 10 jaar omarmen we steeds meer het speels ontwikkelen en leren als volwassenen door middel van trainingen en workshops. Wij geloven dat je de LaughFlow echt gaat ervaren door je als persoon altijd te blijven ontwikkelen en groeien.

Aan de vele burn-outs in Nederland is te merken dat stress en werkdruk hoog zijn. Met GetTheLaughFlow willen we bijdragen aan het verlagen van het stress-gevoel en brengen we meer werkgeluk bij teams en individuen. Met verschillende workshops, projecten, coaching en trainingen werken we aan werkplezier, ontspanning en teambuilding.

Met een team aan ervaren coaches en verschillende trainers die dezelfde visie hebben, zijn we in heel Nederland te boeken. Voor zakelijke groepen maar ook privé gelegenheden. Maak kennis met onze trainers, want "samen staan we sterker!"

 

Bente website

"Ik kan doen wat het dichtst bij mijn hart ligt: Lachen en mijn lach overdragen aan anderen!"

Bente Adriaens, oprichter GetTheLaughFlow

Bente - eigenaar en (lach)trainer

In 2013 heeft Bente getthelaughflow opgericht. Ze startte met het geven van lachworkshop, maar dat is al snel uitgebreid met mopperworkshops en improvisatietrainingen in het bedrijfsleven. Ze werkt als provocatief coach, organiseert netwerkdiners, improviseert als hobby heel veel en mailt & belt veel met klanten en trainers.

Ze weet mensen oordeelloos in beweging te krijgen met haar enthousiasme en kennis. Als improvisatie acteur, provocatief coach en lach en mopperexpert, heeft zij een ultieme combinatie om je team samen te brengen en in beweging te zetten.

Lynn - workshop coordinator

Als eventmanager weet Lynn als geen ander wat er nodig is om alles goed geregeld te hebben. Met persoonlijke aandacht en een grote glimlach behandeld Lynn alle aanvragen. Ze is al bij getthelaughflow betrokken sinds 2020.

Lynn wordt vrolijk van enthousiaste van dankbare mensen en ze vindt het belangrijk dat er genoeg plezier wordt gemaakt. Helemaal op de werkvloer! Wil je graag geadviseerd worden in wat er past binnen jouw programma? Of weet je precies wat je wilt en wil je alleen even alle details afstemmen? Lynn staat graag voor klaar!

Bente

Sinds 2013 geeft Bente lach- en mopperworkshops en trainingen in het bedrijfsleven. Ze werkt als provocatief coach, organiseert netwerkdiners, improviseert en mailt & belt veel. Ze weet mensen in beweging te krijgen met haar enthousiasme en kennis.

Als improvisatie acteur, provocatief coach en lach en mopperexpert, heeft zij een ultieme combinatie om je team in beweging te brengen.

Freya

Met super veel ervaring als improvisatieacteur is Freya een aantal jaar geleden begonnen als trainster en workshopgever. En wat voor één. Ze barst van de kennis. En dit geeft ze met veel energie en vrolijkheid en met veel liefde en aandacht over. Ze leeft de LaughFlow en daarom geeft ze vaker voor ons verschillende workshops. Je kan haar dus zeker tegenkomen!

Els

Een vrolijkere wervelwind kan je je niet voorstellen. Els heeft een heerlijke energie, kan prachtig zingen en een gigantisch aanstekelijke lach. Sinds 1989 staat zij als zangeres op het podium en sinds 2009 ook werkzaam als lachcoach. Els geniet van het gezinsleven met haar man en dochter, maar is ook graag de hort op, om teams een mooie en unieke ervaring te geven! Els verzorgd de lach- én mopperworkshops.

 

 

Bekijk de video van Bente Adriaens, oprichter GetTheLaughFlow in dit meesterlijk portret van Frank Kouws, Filmmaker

 

Klik hier voor meer Media items