Over ons

GetTheLaughFlow Events is in 2013 opgericht door Bente Adriaens. Bente is begonnen met de workshops omdat ze graag de positieve effecten van het lachen onder de aandacht wilde brengen bij zoveel mogelijk mensen. Vooral de mogelijkheden van 'lachen zonder reden'.

Onze doelen zijn inmiddels verder verbreed en we omarmen nog meer het spelen als volwassenen door middel van trainingen en workshops.

Aan de vele burn-outs in Nederland is te merken dat stress en werkdruk hoog zijn. Met GetTheLaughFlow willen we bijdragen aan het verlagen van het stress-gevoel en brengen we meer werkgeluk bij teams en individuen. Met verschillende workshops, projecten, coaching en trainingen werken we aan werkplezier, ontspanning en teambuilding.

Met een team aan ervaren coaches en verschillende trainers die dezelfde visie hebben, zijn we in heel Nederland te boeken. Voor zakelijke groepen maar ook privé gelegenheden. Maak kennis met onze trainers, want "samen staan we sterker!"

 

Lachcoach

"Ik kan doen wat het dichtst bij mijn hart ligt: Lachen en mijn lach overdragen aan anderen!"

Bente Adriaens, oprichter GetTheLaughFlow

Bente

Na 6 jaar heeft ze inmiddels veel ervaring met het geven van workshops in het bedrijfsleven. Ze verzorgd mopperworkshop, improvisatietheater en lachworkshop. Maar vind het het aller tofst om een hele dag of vaker met een team aan de slag te gaan, zodat er een langer effect ontstaat. Als improvisatie acteur, provocatief coach en lach en mopperexpert, heeft zij een ultieme combinatie om je team in beweging te brengen.

Freya

Met super veel ervaring als improvisatieacteur is Freya een aantal jaar geleden begonnen als trainster en workshopgever. En wat voor één. Ze barst van de kennis. En dit geeft ze met veel energie en vrolijkheid en met veel liefde en aandacht over. Ze leeft de LaughFlow en daarom geeft ze vaker voor ons verschillende workshops. Je kan haar dus zeker tegenkomen!

Els

Een vrolijkere wervelwind kan je je niet voorstellen. Els heeft een heerlijke energie, kan prachtig zingen en een gigantisch aanstekelijke lach. Sinds 1989 staat zij als zangeres op het podium en sinds 2009 ook werkzaam als lachcoach. Els geniet van het gezinsleven met haar man en dochter, maar is ook graag de hort op, om teams een mooie en unieke ervaring te geven! Els verzorgd de lach- én mopperworkshops.

Martine

Weet veel over lachen, communiceren en complimenteren. Ze is een communicatie expert die de lachworkshops eigen heeft gemaakt. Ze geeft ze met liefde en brengt graag bij zoveel mogelijk mensen de lach. Ze woont met haar zoon en man, maar maakt graag tijd vrij om voor GetTheLaughFlow op pad te gaan!

 

 

Bekijk de video van Bente Adriaens, oprichter GetTheLaughFlow in dit meesterlijk portret van Frank Kouws, Filmmaker

 

Klik hier voor meer Media items