Workshops en trainingen

Belangrijk voor onze trainingen en workshops is de aandacht voor het positieve; elkaar complimenten geven; elkaar een lach gunnen. Of juist even mopperen met een dikke vette knipoog en op zoek gaan naar speelsheid uit de kindertijd, maar dan op een volwassen manier.

Al onze workshops, programma's en trainingen zijn interactief. Met oefeningen, ludieke opdrachten én inzichten uit de dagelijkse praktijk.

Vind hier de workshops voor jullie teambuildingdag, bedrijfsuitje, vergader-onderbreking, heidag of companyparty. Naast een speelse twist tijdens een meeting, of als hoofdelement van een personeelsuitje, zijn onze lachworkshops ook een perfecte ijsbreker om verbinding te maken tussen mensen die elkaar nog (niet zo goed) kennen.

Wil je een programma op maat? Bel of mail ons gerust! Een combinatie van workshops is ook mogelijk. Of een eigen thema inbrengen? We stemmen workshops graag af op de persoonlijke wensen van de groep.

Een greep uit onze workshops.

Onze trainingen duren meestal 1 tot 2 uur maar zijn ook in te korten naar een energizer of te verlengen naar een meer verdiepende training, zie het kopje: Breaks & Trainingen. We kunnen een training verlengen en uitbreiden voor een volledige dagtraining. We helpen jullie graag met het samenstellen van het ideale programma! Laten we bellen om de exacte wensen door te spreken en te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Ben je op zoek naar nog meer workshops voor een bedrijfsdag, congres of workshops carrousel. Wij bieden nog veel meer workshops aan via ons platform www.leukeworkshop.nl, je kan ook altijd daar nog een kijkje nemen voor inspiratie!

Wij zijn dé specialist van Nederland in lachworkshops. Al vele honderden groepen en bedrijven gingen jullie voor in het boeken van onze Lachworkshop. Bekijk hier de opties en vraag een offerte aan voor een specifieke datum en groepsgrootte.

Uniek in Nederland, onze mopperworkshop! Geen MOPPEN maar MOPPEREN. Deze training gaat over hoe je klagen en mopperen kunt omzetten in een leuke bezigheid. Mopperen met collega's werkt erg goed als teambuilding uitje of bedrijfsevent.

De basis van improvisatie is geweldig; anticiperen, accepteren, plezier hebben, keuzes maken, andere deelnemers laten schitteren en lekker uit je comfort-zone gaan. Wij maken deze workshop graag op maat aan de hand van een eigen thema of werkmotto.

Workshops_GetTheLaughFlowEvents- (21)

Heb je een heidag of lange vergaderdag in het teken van (toekomst)plannen? Niet 1, niet 2, maar 3 lachbreaks op zo'n dag, maakt dat je effectiever met elkaar aan de slag gaat en energieker blijft gaan!

De kracht van de herhaling!

Klik hier en lees meer...

20210614_BFoto_Bente_AV6A8407

Een interactieve lezing over de kracht van de lach. Deze lezing brengt verdieping over wat een lach inhoudt en wat deze oplevert voor jezelf en anderen. We zorgen voor een groot positief gevoel en fijne energie. Een bijzondere informatiebreak voor een bedrijfsevenement of congres.

Klik hier en lees meer...

De werkdruk is hoog. Prikkels zijn overal te vinden. We staan constant "aan". Tijdens deze workshop gaat het over een het bewaken van eigen grenzen, mindfulness, werkgeluk, stil staan én toch effectief aan de slag zijn met de dingen die je wil gaan doen. Prioriteiten stellen en kortere to do lijstjes!

Klik hier en lees meer...

Liever iets anders dan lachen? Kijk dan eens op onze andere website:  www.leukeworkshop.nl

Workshop carrousels, locaties of een Indonesische lunch/diner

Wij voorzien ook in meerdere (kortere) workshops na elkaar of tegelijkertijd. Ook kunnen wij mee denken met nog veel meer workshops, mocht je iets specifieks zoeken, ons netwerk is groot! Wij zijn ook oprichter van leukeworkshop.nl. Welkom om daar een kijkje te nemen en laat je inspireren!

Zoek je, naast het organiseren van een workshop, ook catering mogelijkheden. Dan kunnen wij zeker Bumbu Ananda aanraden. Ananda woont sinds 2020 in Nederland, komt uit Indonesië. Hij is kok en maakt authentieke Indonesische gerechten voor lunch of diner. Rijsttafel in verschillende maten! Ananda is de man van Bente, oprichter getthelaughflow.

LachworkshopBuroGetTheLaughFlow

Het is vaak een uitdaging om een geschikte plek te vinden voor een teamdag of bedrijfsuitje. Wij werken samen met diverse partners in de randstad en regelmatig ook daarbuiten. Wij denken graag dus mee bij het zoeken naar een prettige workshoplocatie. Wij horen graag jullie wensen en dan kunnen we altijd adviseren en of mee zoeken!