Workshops en arrangementen

Belangrijk voor onze activiteiten en workshops is de aandacht voor het positieve; elkaar complimenten geven; elkaar een lach gunnen. Of juist even mopperen met een dikke vette knipoog en op zoek gaan naar speelsheid uit de kindertijd, maar dan op een volwassen manier.

Al onze workshops, arrangementen en trainingen zijn interactief en gaan over leren en lachen door te doen en ervaren. Met oefeningen, ludieke opdrachten én inzichten uit de dagelijkse praktijk.

Vind hier de workshops voor jullie teambuildingdag, bedrijfsuitje, vergader-onderbreking, heidag of companyparty. Naast een speelse twist tijdens een meeting, of als hoofdelement van een personeelsuitje, zijn onze lachworkshops ook een perfecte ijsbreker om verbinding te maken tussen mensen die elkaar nog (niet zo goed) kennen.

Wil je een programma op maat? Bel of mail ons gerust! Een combinatie van workshops is ook mogelijk. Of een eigen thema inbrengen? We stemmen workshops graag af op de persoonlijke wensen van de groep.

Een greep uit onze workshops.

Onze trainingen duren meestal 1 tot 2 uur maar zijn ook in te korten naar een energizer, zie het kopje: Breaks. Of we kunnen een training verlengen en uitbreiden voor een volledige dagtraining, zie het kopje de trainingen. We helpen jullie graag met het samenstellen van het ideale programma! Laten we bellen om de exacte wensen door te spreken en te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Wij zijn dé specialist van Nederland in lachworkshops. Al vele honderden groepen en bedrijven gingen jullie voor in het boeken van onze Lachworkshop. Bekijk hier de opties en vraag een offerte aan voor een specifieke datum en groepsgrootte.

Uniek in Nederland, onze mopperworkshop! Geen MOPPEN maar MOPPEREN. Deze training gaat over hoe je klagen en mopperen kunt omzetten in een leuke bezigheid. Mopperen met collega's werkt erg goed als teambuilding uitje of bedrijfsevent.

De basis van improvisatie is geweldig; anticiperen, accepteren, plezier hebben, keuzes maken, andere deelnemers laten schitteren en lekker uit je comfort-zone gaan. Wij maken deze workshop graag op maat aan de hand van een eigen thema of werkmotto.

Liever iets anders dan lachen? Kijk dan eens op onze andere website:  www.leukeworkshop.nl

Arrangementen op maat

Lach aan boord van een salonboot of sloep. De ideale combinatie van lekker buiten zijn, een drankje, hapje en lachen! De ingrediënten voor een uniek spraakmakend bedrijfsuitje. Wij werken samen met rederijen in bijna alle grote steden van Nederland.

Een diner maar dan net even wat anders! Perfect om het ijs te breken bij mensen die elkaar nog niet zo goed kennen of een kick-off van een projectteam. Het lachdiner organiseren we geheel op maat, mogelijk in heel Nederland. Bel of mail ons voor meer informatie en de mogelijke restaurants.

LachworkshopBuroGetTheLaughFlow

Het is vaak een uitdaging om een geschikte plek te vinden voor een teamdag of bedrijfsuitje. Wij werken samen met diverse partners in de randstad en regelmatig ook daarbuiten. Wij denken graag dus mee bij het zoeken naar een prettige workshoplocatie.