Lach Energizer tijdens vergadering

Samen lachen creëert een positieve flow en is een goede ijsbreker.

Een lachbreak voor kleine en grote groepen! Ben je op zoek naar een energizer om de dag goed mee op te starten, voor een vergadering of nieuwe creativiteit voor tijdens een brainstorm sessie. Met een lach energizer geef je een positieve energie boost. Een lachenergizer maakt het hoofd leeg en geeft nieuwe energie om weer met creativiteit aan de slag te gaan.

Deze korte lachworkshop helpt bij gefocust en effectief werken.
Lachworkshops op maat
Workshops_GetTheLaughFlowEvents- (21)

 

Al na 15 minuten kun je met nieuwe energie & een leeg hoofd weer met focus aan de slag!

Hebben jij en je collega's het zo druk dat je geen aandacht meer kan geven aan elkaar? Of loopt het hoofd vol met gedachtes en alles wat er op de "TO DO" lijst staat? Onze energizers helpen om even vrij te zijn van gedachtes. Een fijne ontlading. Na de energizer zie je alles weer met een frisse blik en kun je weer geconcentreerd en met nieuwe energie aan de slag.

In 15 á 20 minuten ontspan je, breng je wat luchtigheid in de dag. Met een lach op je gezicht verminderen stresshormonen en maak je gelukshormonen aan, hierdoor vergroot het relativeringsvermogen en de concentratie. Tijdens de energizer maak je veel contact met de mensen om je heen, door samen te lachen.