Lach Energizer

"Een lach break voor grote groepen"

Samen lachen creëert een positieve flow en is een goede ijsbreker.

Ben je op zoek naar een energizer om de dag goed mee op te starten, voor een vergadering of een brainstorm sessie of wil je de concentratie hoog houden tijdens een heidag, een beurs of een teambuildingsdag? Met een lach energizer geef je een positieve energie boost aan je collega's of klanten.

Deze korte lachworkshop helpt bij gefocust en effectief werken.

Heb jij en je collega's het zo druk dat je geen aandacht meer hebt voor elkaar? Of loopt het hoofd vol met gedachtes en alles wat er op het to do lijstje staat? De energizer helpt om even vrij te zijn van gedachtes en is een fijne ontlading. Na de energizer zie je alles weer met een frisse blik en kun je weer geconcentreerd en met nieuwe energie aan de slag gaan.

 

Na 15 minuten vol energie weer aan de slag!

In 15 á 20 minuten ontspan je, breng je wat luchtigheid in de dag. Met een lach op je gezicht verminderen stresshormonen en maak je gelukshormonen aan, hierdoor vergroot het relativeringsvermogen en de concentratie. Tijdens de energizer maak je veel contact met de mensen om je heen, door samen te lachen.

Meer informatie

Een lachenergizer is te boeken van 10 personen tot 1000 personen.
Wil je meer informatie over de energizer, neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

 

energizer-4

Wij kunnen voor een meerprijs ook een locatie regelen, bijvoorbeeld in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, etc. Maar op een eigen locatie kan natuurlijk ook!