Lachbreaks

Met een goede lachbui, is er geen ruimte voor gedachtes. Het is dus heerlijk om je hoofd leeg te maken. Lachen is daarnaast inspannend en ontspannend. Voor de geest en het lijf is lachen heel gezond.

De lachbreaks kun je om verschillende redenen inzetten

- Als ijsbreker aan het begin van een werkdag
- Om het hoofd leeg te maken
- Om een creatief proces te bevorderen
- Interactie op een positieve manier tussen deelnemers
- Meer plezier en vrolijkheid in een dag te brengen
- Een unieke ervaring te geven aan de deelnemers

Organiseer jij een teamdag, klantendag of andere bijeenkomst. En heb je één of meerder van bovenstaande doelen, dan kunnen wij je heel goed van dienst zijn!

Klik hier voor informatie over onze energizer

 

Workshops_GetTheLaughFlowEvents- (4)
Energizer Workshop

"Lachen is serieus belangrijk!"
Bente Adriaens

Aantal workshops voor groepen sinds 2013:

LachBreak tijdens vergadering

Tijdens een dag lang vergaderen of werken is het fijn om even je hoofd leeg te maken en met een nieuwe blik naar je werk te kijken. Hiervoor is een energizer perfect om in te zetten. Binnen een korte tijd brengen we met verschillende speelse lach oefeningen de positieve energie hoog en bereiken we een lekkere laughflow. De deelnemers komen hierbij uit hun hoofd en zijn even vrij van gedachtes. Dit helpt om na afloop, weer effectief en efficiënt aan het werk te gaan

LachKeyNote tijdens bv een Congres

Na afloop van de organisatie van een congres wil je natuurlijk graag dat de deelnemers met een goed gevoel naar huis gaan. Als men een dag lang informatie tot zich gaat nemen, wil je dat ze hun aandacht erbij houden. Door middels van een LachKeyNote kun je de bezoekers hierbij helpen. Wij laten de deelnemers binnen 20 minuten op een korte en energieke manier ervaren hoe een lach verbindt en energie geeft. Ook vertellen we kort over alle positieve effecten van de lach.

Aftercare voor een LaughFlow

Een lachbreak is heerlijk en fantastisch. En geeft op dat moment het resultaat wat we beloven. Zou je willen dat je team, of de deelnemers van je congres de LaughFlow mee nemen in hun dagelijks leven en werk. Dan bieden wij ook de Aftercare aan. Een traject waar men zich individueel of als team voor kan aanmelden. Wil je hier de mogelijkheden voor weten? Dan vertellen we jullie die graag!