Breaks op de dag!

We hebben diverse break die kan inzetten als energizer tijdens een congres, beurs of bedrijfsfeest. Met een goede lachbui, is er geen ruimte voor gedachtes. Het is dus heerlijk om je hoofd leeg te maken. Lachen is daarnaast inspannend en ontspannend. Voor de geest en het lijf is lachen heel gezond.

De lachenergizer kun je om verschillende redenen inzetten

- Als ijsbreker aan het begin van een werkdag
- Om het hoofd leeg te maken
- Om een creatief proces te bevorderen (zie ook de lach drieluik voor een meer langdurig effect op het groepsproces
- Interactie op een tussen de deelnemers, waarbij ze elkaar op een andere manier leren kennen.
- Meer plezier en vrolijkheid in een dag te brengen
- Om een unieke ervaring te geven aan de deelnemers, waar ze nog wel even over na praten.

Organiseer jij een teamdag, klantendag, congres, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst. En heb je één of meerder van bovenstaande doelen, dan kunnen wij je heel goed van dienst zijn!

 

Klik hier voor informatie over onze LACHenergizer

Keynote congres

Training - LachKracht

Voor teams, bedrijven en afdelingen ligt de werkdruk vaak super hoog. Hoe belangrijk is het om een volledige dag met elkaar stil te staan bij de kracht van de lach, met en zonder reden.

Tijdens een LachKracht dag ga je met je team de hele dag aan de slag met lachen, mopperen en improviseren. Interactief met elkaar aan het werk.

Perfect voor teambuilding, meer effectieve communicatie en unieke belevenis met elkaar.

Lees hier meer over de LachKracht dag

"Lachen is serieus belangrijk!"
Bente Adriaens

Aantal workshops, trainingen en energizers sinds oprichting 2013:

Lachenergizer

Tijdens een dag lang vergaderen of werken is het fijn om even je hoofd leeg te maken en met een nieuwe blik naar je werk te kijken. Hiervoor is een energizer perfect om in te zetten. Binnen een korte tijd brengen we met verschillende speelse lach oefeningen de positieve energie hoog en bereiken we een lekkere laughflow. De deelnemers komen hierbij uit hun hoofd en zijn even vrij van gedachtes. Dit helpt om na afloop, weer effectief en efficiënt aan het werk te gaan

Lach-Drieluik

Na afloop van de organisatie van een congres wil je natuurlijk graag dat de deelnemers met een goed gevoel naar huis gaan. Als men een dag lang informatie tot zich gaat nemen, wil je dat ze hun aandacht erbij houden. Door middels van een LachKeyNote kun je de bezoekers hierbij helpen. Wij laten de deelnemers binnen 20 minuten op een korte en energieke manier ervaren hoe een lach verbindt en energie geeft. Ook vertellen we kort over alle positieve effecten van de lach.

Mopperbreak

Soms organiseer je een dag en gaat niet alles vlekkeloos. Soms worden er fouten gemaakt. Is er dan ruimte om even te mopperen? Op een congres of bedrijfsfeest even flink met elkaar mopperen als break, kan heerlijk opluchten. Het klaart de lucht, het brengt verbinding, want niemand is alleen met zijn/haar mopper. Wil jij een mopperbreak? Neem contact met ons op!

Tijdens deze break kijken we met een dikke vette knipoog naar ons moppergedrag, kort en kracht en met een lach!

Aftercare voor een LaughFlow

Een lachbreak is heerlijk en fantastisch. En geeft op dat moment het resultaat wat we beloven. Zou je willen dat je team, of de deelnemers van je congres de LaughFlow mee nemen in hun dagelijks leven en werk. Dan bieden wij ook de Aftercare aan. Een traject waar men zich individueel of als team voor kan aanmelden. Wil je hier de mogelijkheden voor weten? Dan vertellen we jullie die graag! Neem contact met ons op over de mogelijkheden!