Lachlezing 'Roots of Laughter'

Voor congressen, seminars, heidagen, beurzen, vrijwilligersdagen!

Als organisator van een congres of evenement wil je kwaliteit aanbieden aan de deelnemers die zich aanmelden. Je wilt dat het vlekkeloos loopt, dat de bezoekers nieuwe kennis opdoen, aan hun netwerk kunnen bouwen, dat de lunch goed verzorgd is en dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat. Maar hoe wordt een congres nou écht onvergetelijk? Door iets bijzonders te doen. Bijvoorbeeld deze lezing van Bente Adriaens over Roots of Laughter, ook wel de kracht van de lach.

Lachen verbetert de opname van informatie

Wij kunnen een bijdrage doen aan een congres met onze speciale Lachkeynote.

Lachen is serieus belangrijk. Lachen heeft veel voordelen, dat is wetenschappelijk bewezen. In deze Roots of Laughter neemt Bente haar publiek mee in de theorie en de verhalen over de effecten van lachen en lachoefeningen, dit is een interactieve lezing, waar het publiek ook actief aan gezet wordt te lachen!

 

Je ervaart en ontdekt tijdens onze lachlezing onder andere:

- De kracht van de lach in verbinding met anderen
- Hoe energiek lachen werkt en hoe dat komt
- Dat lachen ontspanning en relativering brengt
- Waarom lachen zorgt dat je meer zelfvertrouwen krijgt

En nog veel meer..

Keynote congres

Reken op een interactieve lezing met spraakmakende verhalen en voorbeelden. Uiteraard gaat iedereen meedoen met oefeningen om die lach op te wekken. Na deze lezing heb je een verdieping van wat een lach inhoudt, wat deze oplevert voor jezelf en anderen en houd je er vooral een positief gevoel en fijne energie aan over

 

Inhoudelijke lach break - serieus belangrijk

Lachen is serieus belangrijk, dat zullen de deelnemers ervaren tijdens deze inhoudelijk lach break. Een energizer plus meer kennis vergaren over de effecten van de lach, tijdens deze lezing. De deelnemers gaan zelf ervaren, maar ook met elkaar in gesprek over de effecten, over de m(meer)waarde en de fysieke effecten van lachen. Deze sessie heeft als doel om na afloop een weer een fris hoofd te hebben en daarna weer informatie op te kunnen nemen bij de volgende keynotes.

Voor vele congressen is dit een luchtige, interactieve lezing. Waar de deelnemers actief aan het werk gezet worden. Even een break tussendoor en helemaal iets anders. Ook helpt zo'n bijzondere keynote voor groepsdynamiek en wat luchtigheid in de zaal. Het bevordert contact tussen deelnemers onderling, waardoor netwerken achteraf extra wordt gestimuleerd.

Speciale ervaring op een congres of op jouw bedrijfsevenement

Tijdens de LachKeynote zal de lachcoach kort vertellen over de effecten van lachen in zakelijk verband en zullen de deelnemers deze effecten ook zelf ervaren. Kort en krachtig. Een perfect moment voor na de lunch, aan het einde van een lange vergaderdag of tussen twee intensieve keynotes.

Praktische info

De 'Roots of Laughter' is kort gezegd een combinatie van een lachenergizer en een interactieve lezing over lachen.

Deze lezing duurt minimaal 35 minuten en maximaal 75 minten. Geschikt voor grote groepen tot meer dan 600 personen. Bel of mail ons voor informatie, dan overleggen we de insteek en opties.

Keynote congres
Lachworkshops op maat