Lachworkshop - drieluik

We kunnen niet uren achter elkaar gefocust blijven brainstormen of plannen opstellen. Een lachenergizer tussendoor geeft je weer energie, maakt je blij en je kunt daarna weer actief aan de slag.

Na lachen heb je weer focus en kun je geconcentreerd verder werken. Je gaat in je lijf voelen wat lachen letterlijk met je doet en hoe dat een minder vol hoofd oplevert.

Daarom hebben we de lach drieluik ontwikkeld!

Niet 1 keer, 2 keer maar 3 keer op één dag ontvang je kleine oefeningen tijdens deze sessies om met lachen even uit je hoofd te gaan en alles los te schudden. Voluit lachende gezichten aan het begin, tijdens de lunchdip en aan het einde van de dag. Een heidag of een strategiedag op de planning? Deze Lach Drieluik geven we op locatie en kunnen we ook prima online geven of een combinatie hiervan.

Ideaal voor internationale teams die op verschillende locaties werken; onze workshops zijn ook in het Engels mogelijk. Gun de deelnemers een lach tijdens serieuze dagen, tijdens dagen waar je met extra focus aan de slag wilt gaan. De eerste keer fungeren we als ijsbreker van de dag, na de lunch halen we deelnemers uit hun lunchdip en we sluiten de dag weer energiek af.

 

Review van HDD group
"Super fijne samenwerking, netjes verzorgd, komt afspraken na en zorgt ook voor na-evaluatie. De workshop zelf is heel goed bevallen en een aanrader!"

Voordelen van een Lach Drieluik

Extra voordeel van drie keer lachoefeningen op één dag: je voelt nog meer wat een lach voor jou kan betekenen. Je maakt het lachen nog meer eigen. Want na het soms ongemakkelijke gevoel, word je opener, leer je sneller om die lach toe te passen en ervaar je de positiviteit die lachen opwekt. Je krijgt weer energie, je bent weer in het nu.

Even loskomen van de inhoudelijke sessie en deze heidag afsluiten met lachen maakt dat je tijdens een latere borrel of diner met het team weer op een sociaal niveau communiceert.

Blijf niet in het werk hangen, ga vooral ook socializen. Samen met elkaar lachen werkt verbindend tussen collega's (online of live), maar zorgt ook dat je uit je hoofd komt, in je lijf, met aandacht voor de ademhaling.

Altijd in je hoofd zitten, maakt je niet effectiever. Zo'n lachbreak kan je helpen effectiever met elkaar aan de slag te gaan. En in de lach drieluik zit de kracht van de herhaling. Na de gekke eerste ervaring met de lachworkshop, weet de groep de tweede keer al wat er gaat gebeuren en is de derde keer een mooie afsluiter van fijne, productieve en serieus vrolijke werkdag(en).

 

DUS!

 • Effectiever aan de slag met elkaar
 • Tussendoor verbinding maken met je collega's op een ander level dan met het hoofd
 • Energieke oefeningen om de dip tegen te gaan
 • Helpt bij relativeren en hoofd leeg te maken

 

Lach Drieluik in het kort:

 • Drie keer een energieboost; Ervaar de kracht van de lach door middel van herhaling!
 • Drie keer een lachenergizer |  1 keer 30 minuten | 1 keer 20 minuten | 1 keer 15 minuten
 • Op elke gewenste datum en tijd, deel je wensen in de offerte aanvraag
 • Op (eigen) locatie of online mogelijk - combinatie kan ook.
 • Lachdrieluik kan ook verdeeld over 2 heidagen! - overleg met ons
 • In het Nederlands én Engels te boeken
 • We maken graag een offerte op maat voor je, je zit nog nergens aan vast!
Lachworkshop Brabant

Vanaf 895 euro (ex BTW) per groep

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en of je de lachdrieluik wilt op één dag of verspreidt over twee dagen. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan per email voor datum, locatie en groep. Een Lach Drieluik is mogelijk vanaf een groep vanaf 10 personen. We verzorgen deze lach drieluik op een gewenste locatie in Nederland, dat kan ook in het Engels en online. Wellicht wil je wel één online sessie en twee live sessies, is ook bespreekbaar. We hanteren een starttarief voor een live Lach Drieluik van € 895 t/m 20 personen. Het bedrag is exclusief BTW en exclusief reis- & locatiekosten buiten Utrecht-centrum. Dit vind je terug op de offerte.