Lachworkshop

Houden we stiekem niet allemaal van een goede lachbui? Bloed gaat sneller stromen, je krijgt er een lekkere energie van en de wereld ziet er een stukje mooier uit! Ja toch? Tijd voor een lachworkshop! Een hele leuke training voor een bedrijfsuitje, teamdag, privé feest, vergadermeeting of zomaar, met collega's of vrienden.

DE LACHWORKSHOP IS OOK ONLINE MOGELIJK!

 

Boek bij ons een lachworkshop, mogelijk in heel Nederland!

Onze lachworkshops zijn geschikt voor kleine en grote groepen. Van 8 tot meer dan 90 personen en voor bedrijven, particulieren, events of teams. De workshop duurt meestal rond de 1 tot 1,5 uur maar kan op maat gemaakt worden. Lachen om het ijs te breken bij een teamuitje of om een band met elkaar te versterken bij projectgroepen. Tijdens onze lachworkshops gaan we veel lol maken om elkaar te herontdekken, vaak zonder woorden. Lachen om op een positieve manier je collega's op een andere manier te leren kennen. Succes en plezier gegarandeerd, plus dat stapje uit je comfortzone!

De workshop start met een lach-warming-up en daarna gaan we diverse oefeningen doen waardoor iedereen vanzelf gaat lachen. De opdrachten worden aangepast aan de groep en groepsgrootte. Bij een lachworkshop kan er soms wat aarzeling zijn aan het begin, maar onze lach-coaches zorgen dat iedereen snel uit zijn of haar comfort-zone kan stappen en lekker mee doet.

 

Kies zelf een datum en tijd voor de workshop!

Een lachworkshop is privé voor de eigen groep, dus kies zelf een datum en tijd. We werken door heel Nederland, dus komen op locatie bij jullie op kantoor, in een horeca gelegenheid of bij iemand thuis. Heb je geen idee voor een locatie? Bel ons dan gerust, wij weten misschien wel iets in de buurt. Wij werken vanuit regio Utrecht en rekenen reiskosten naar de locatie, dus we maken een offerte op maat voor jullie, uitgaande van groepsgrootte, datum en plek. Bel of mail ons daarom gerust om een datum te checken!

Tijdsduur
De workshop duurt normaal 1 á 1,5 uur, maar het is mogelijk om de duur van de workshop in te korten, op te breken of te verlengen. Wanneer een groep te groot is voor één lachdocent, verzorgen we de workshops in samenwerking met meerdere van onze lachcoaches.

Online is de tijdsduur net wat korter, zo rond de 30/40 minuten. Dit kan ook verlengd of ingekort worden.

Vanaf 399 euro (ex BTW) per groep
De prijs is erg afhankelijk van de groepsgrootte en wensen. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan per e-mail voor jullie datum en groep. De vanaf prijs geldt bij 15 personen (ex BTW). Deze bedragen zijn exclusief reis- & locatiekosten buiten Utrecht-centrum, maar dit komt op de offerte er bij te staan.

 

Locaties
Elke stad in Nederland is mogelijk. Wij hebben samenwerkingen met diverse leuke ruimtes en tegen een meerprijs kunnen wij deze bijboeken. Bijvoorbeeld in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, Rotterdam, Groningen, Maastricht, etcetera, etcetera. Een eigen locatie verzorgen kan natuurlijk ook, dan zijn er geen locatiekosten! Bij mooi weer is buiten in een park, strand of bos ook een leuke optie.

Lachworkshop
Lachworkshop op locatie in Heel Nederland!

rabobanklogo   Print abn_amro_logo  logo achmea logo unit4UWV logo gemeente utrecht    logo_IDTV  Logo NuonLogo HKU  logo_frieslandcampina logo zoover   Noord Holland    logo tergooiziekenhuizen

"Wat een bijzondere ervaring, wij vonden het echt super gaaf om te doen! Dank voor de goede organisatie",   Team Onze Lieve Vrouwe Gasthuis Amsterdam

"Bedankt voor de leuke workshop gisteren. Ik heb veel enthousiaste collega's gehoord. In het begin erg ongemakkelijk, maar iedereen zat er uiteindelijk lekker in, inclusief ikzelf ;)) ",   Mw de Zwaan, Landelijke Eenheid Politie

"De workshop was letterlijk lachen, gieren, brullen. We hebben een hele gezellige dag gehad waarin veel is gelachen, goed voor de buikspieren en ontspanning. Leuk om een keer te bulderen zonder (echte) reden met elkaar.",  Team JVZ, Gemeente Sudwest Frysland