Lachworkshop

Houden we stiekem niet allemaal van een goede lachbui? Bloed gaat sneller stromen, je krijgt er een lekkere energie van en de wereld ziet er een stukje mooier uit! Ja toch? Tijd voor een lachworkshop! Een hele leuke training voor een bedrijfsuitje, teamdag, privé feest, vergadermeeting of zomaar, met collega's of vrienden.

Boek bij ons een lachworkshop, mogelijk in heel Nederland!

Onze lachworkshops zijn geschikt voor kleine en grote groepen. Van 8 tot meer dan 80 personen en voor bedrijven, particulieren, teams of families. De workshop duurt meestal rond de 1 tot 1,5 uur maar kan op maat gemaakt worden. Lachen om het ijs te breken bij een teamuitje of om een band met elkaar te versterken bij projectgroepen of familie-gelegenheden. Tijdens onze lachworkshops gaan we veel lol maken om elkaar te herontdekken, vaak zonder woorden. Lachen om op een positieve manier je vrienden, collega's of familie op een andere manier te leren kennen. Succes en plezier gegarandeerd!

De workshop start met een lach-warming-up en daarna gaan we diverse oefeningen doen waardoor iedereen vanzelf gaat lachen. De opdrachten worden aangepast aan de groep en groepsgrootte. Bij een lachworkshop kan er soms wat aarzeling zijn aan het begin, maar onze lach-coaches zorgen dat iedereen snel uit zijn of haar comfort-zone kan stappen en lekker mee doet.

Kies zelf een datum en tijd voor de workshop!

Een lachworkshop is privé voor de eigen groep, dus kies zelf een datum en tijd. We werken door heel Nederland, dus komen op locatie bij jullie op kantoor, in een horeca gelegenheid of bij iemand thuis. Heb je geen idee voor een locatie? Bel ons dan gerust, wij weten misschien wel iets in de buurt. Wij werken vanuit regio Utrecht en rekenen reiskosten naar de locatie, dus we maken een offerte op maat voor jullie, uitgaande van groepsgrootte, datum en plek. Bel of mail ons daarom gerust om een datum te checken!

Lachen met elkaar is een perfect teamuitje!

Na onze lachworkshop voelen de deelnemers luchtigheid en nieuwe positieve vibes. We vergroten met elkaar ons relativeringsvermogen maar hebben vooral ook veel plezier. Dus wil jij jouw teamdag, bedrijfsuitje of groepsactiviteit extra speciaal maken? Denk dan eens aan onze lach-workshop of korte lach-energizer.

 

Lachworkshop in heel Nederland

Veel lachen tijdens onze lachworkshop