Lachworkshop

Houden we stiekem niet allemaal van een goede lachbui? Bloed gaat sneller stromen, je krijgt er energie van en de wereld ziet er een stuk mooier uit! Ja toch? Tijd voor een lachworkshop! Een lachworkshop is een hele toffe training tijdens een bedrijfsuitje, teamdag, privé feest, vergadering of zomaar, met collega's of vrienden.

 

Review van bol.com
"Om het nieuwe jaar met het team fris te starten, hebben we de lach workshop gedaan. Het was absoluut een succes. Bente weet op haar enthousiaste wijze al snel een ontspannen sfeer in de groep te brengen, zodat het lachen een groot succes werd. Leuk dat er ook interessante tips en tricks gedeeld werden over het positieve effect van lachen, die je dagelijks kan gebruiken. Het was het een zeer geslaagd sessie!"

 

Een lachworkshop op eigen locatie én online mogelijk!

Onze lachworkshops zijn geschikt voor kleine en grote groepen. Van 8 tot meer dan 80 personen en voor bedrijven, particulieren, events of teams. Een lachworkshop duurt meestal 1 tot 1,5 uur maar de tijdsduur kunnen we op maat aanpassen. Voor grotere groepen (40 t/m 2500 personen) organiseren we ook de lachenergizer.

Wil je lachen inzetten als ijsbreker bij een een teamuitje of om een band met elkaar te versterken bij bv projectgroepen? Tijdens onze lachworkshops en energizers maken we samen veel lol om elkaar te (her)ontdekken, vaak zonder woorden. Met lachen leer je je collega's op een positieve manier, anders kennen. Naast ongemakkelijkheid, ooks ucces en plezier gegarandeerd, plus dat stapje uit je comfortzone!

De lachworkshop start met een heuse lach-warming-up, we vertellen over wat lachen ons kan brengen en bieden  diverse oefeningen aan, waardoor iedereen vanzelf gaat lachen. De opdrachten worden aangepast aan de groep en groepsgrootte. Bij een lachworkshop kan er bij sommige wat aarzeling zijn aan het begin, dat is heel gewon. Onze lach-coaches hebben daar ervaring mee en zorgen ervoor dat iedereen snel uit zijn of haar comfort-zone kan stappen en lekker mee kan doen.

Vraag een offerte aan voor de lachworkshop!

Een lachworkshop boek je voor je eigen team/bedrijf/afdeling, je kunt zelf een datum en tijd bepalen, zolang wij beschikbaarheid hebben! We geven trouwens ook de workshop in het Engels, kijk hiervoor op getthelaughflow.com.

We werken door heel Nederland en op locatie; bij jullie op kantoor, in een horeca gelegenheid, bij mooi weer buiten of bij iemand thuis.

Heb je nog geen idee voor een locatie? Bel ons dan gerust, wij weten misschien wel een geschikte ruimte in de buurt. Wij werken vanuit regio Utrecht en rekenen vervoerskosten naar de locatie door.  Je ontvangt altijd een offerte op maat, uitgaande van groepsgrootte, datum en locatie. Bel, mail of whatsapp ons daarom gerust om een gewenste datum te checken!

 

Tijdsduur
De workshop duurt gemiddeld 1 à 1,5 uur en in de online variant is dat 30 t/m 45 minuten. Het is mogelijk om de duur van de workshop in te korten, op te breken of te verlengen. Zie ook ons andere aanbod met de lachenergizer en en de lachdrieluik!

 

rabobanklogo   Print abn_amro_logo  logo achmea logo unit4UWV logo gemeente utrecht    logo_IDTV  Logo NuonLogo HKU  logo_frieslandcampina logo zoover   Noord Holland    logo tergooiziekenhuizen

"Wat een bijzondere ervaring, wij vonden het echt super gaaf om te doen! Dank voor de goede organisatie",   Team Onze Lieve Vrouwe Gasthuis Amsterdam

"Bedankt voor de leuke workshop gisteren. Ik heb veel enthousiaste collega's gehoord. In het begin erg ongemakkelijk, maar iedereen zat er uiteindelijk lekker in, inclusief ikzelf ;)) ",   Mw de Zwaan, Landelijke Eenheid Politie

"De workshop was letterlijk lachen, gieren, brullen. We hebben een hele gezellige dag gehad waarin veel is gelachen, goed voor de buikspieren en ontspanning. Leuk om een keer te bulderen zonder (echte) reden met elkaar.",  Team JVZ, Gemeente Sudwest Frysland

Workshop review van de HDD group: "Super fijne samenwerking, netjes verzorgd, komt afspraken na en zorgt ook voor na-evaluatie. De workshop zelf is heel goed bevallen en een aanrader!"

Locaties
Wij geven lachworkshop in heel Nederland. Wij hebben samenwerkingen met diverse leuke ruimtes en tegen een meerprijs kunnen wij deze voor je bijboeken of we geven je een tip :). Bijvoorbeeld in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, Rotterdam, Groningen, Maastricht. Heb je een eigen locatie , dan zijn er uiteraard geen locatiekosten! Bij mooi weer is buiten in een park, strand of bos ook een leuke optie.

Online geven we ook lachworkshop. Interessant voor (inter) nationale teams die op diverse locaties werken. Super fijn om ook dan met elkaar op een andere manier met elkaar te verbinden.

 

We maken graag lekker veel geluid tijdens een lachworkshop!

Hou er rekening mee dat we met de lachworkshop behoorlijk wat geluid maken (moet je je voorstellen met 10/20/30/40 personen lachen! Dus fijn als we niemand tot last zijn. Ook fijn als er genoeg bewegingsvrijheid is. Mocht dat niet zo zijn, dan is het fijn even te overleggen!

 

Vanaf lachworkshop 399 euro (ex BTW) per groep
De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en wensen. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan per email voor datum, locatie en groep. De vanafprijs geldt bij 15 personen. Deze bedragen zijn ex BTW en exclusief reis- & locatiekosten buiten Utrecht-centrum. Dit vind je terug op de offerte.

 

Lachworkshop Bedrijfsuitje BuroLachworkshop op een boot

Lachworkshop in het kort:

  • Lachen geeft positiviteit aan hoofd en lijf
  • Unieke ervaring, waar je nog lang over napraat
  • 1 à 1,5 uur, korter of langer is mogelijk (lachenergizer/lachdrieluik)
  • Op elke gewenste datum en tijd, deel je wensen in de offerte aanvraag
  • Op (eigen) locatie, binnen of buiten of online
  • In het Nederlands én Engels te boeken
  • We maken graag een offerte op maat voor je, je zit nog nergens aan vast!