Agenda

Regelmatig organiseren wij inspirerende, actieve en unieke activiteiten waar je aan mee kan doen. Alleen of samen met een groep. Hieronder vind je welk activiteiten en welke data je kan aansluiten! Bente zal deze activiteiten alleen of samen met iemand begeleiden, zij is de oprichter van getthelaughflow.

Met de LaughFlow methode richten wij ons steeds meer op speelsheid bevorderen, intuitief ontwikkelen en echt contact met mensen op je heen ervaren.

 

"Heb er echt van genoten en gaf me energie om de hectiek van de dag aan te kunnen!"

Review van een deelnemer van de intuïtieve lachwandeling

Zie hier de drie activiteiten die wij op dit moment aanbieden!

Waar jij je alleen of samen met iemand voor aan kan melden!

Bedrijfsuitje - Lachworkshop GetTheLaughFlow

 

Ook zo'n zin om te (leren) lachen zonder reden? Kan je af en toe even een lollig verzetje gebruiken? Wil je op een simpele en vrolijke manier ook totale ontspanning ervaren? Maandelijks organiseren we de lachclub op zondagochtend. Waarbij je welkom bent om alleen of samen met iemand aan te sluiten.

Zondag 22 sept '24 van 11.00-12.30 - Buurthuis de Drie Krone

Zondag 20 okt '24 van 11.00-12.30 - Buurthuis de Drie Krone

Zondag 17 nov '24 van 11.00-12.30 - Buurthuis de Drie Krone

Mail naar lachclub@getthelaughflow.nl om een plekje te reserveren

GetTogether(2)

 

Hou je van netwerken, maar wil je echt verbinding maken met jezelf en met nieuwe mensen. Dat kan bij de netwerkdiners die wij organiseren. Met een workshop, Indonesische rijsttafel en het netwerk spel, motiveren we jou op een andere manier contact te leggen met de mensen om je heen! Je komt met nieuwe energie, groter netwerk en inspiratie weer thuis! Daarnaast waan je je in oosterse sferen met het lekkere eten!

In het najaar zullen wij nieuwe data communiceren! Want deze netwerkdiners gaan wij zeker nog vaker organiseren!

 

In Amelisweerd (Utrecht) kan je meewandelen met Bente op een woensdagochtend van 08.45 t/m 10.15. Met een lach in de natuur en een bijzondere gronding & healing oefening, kan je de week heerlijk opbreken! Als je over een bepaald onderwerp wilt brainstormen kan dat ook, heb je een specifieke vraag die je bezig houdt? Dan kan je die ook in alle vrijheid neer leggen bij mij. Dit is een wandeling met Bente en maximaal 2 andere personen!

Er zijn op dit moment geen data gepland, maar mocht je interesse hebben, laat het Bente weten!

GRATIS - aanmelden kan via bente@getthelaughflow.nl

Er komen meer events aan, we zullen deze pagina constant updaten

Meer evenementen zullen binnen kort hier te vinden zijn