Skip to content

Improvisatie-theater Workshop

 

Ben je op zoek naar een leuke laagdrempelige theaterimprovisatie workshop?

Dan zit je bij ons aan het goede adres! Wij zijn opgeleid in het geven van improvisatie theater workshops voor groepen en bedrijven. Tijdens deze theaterworkshop wordt de creativiteit van de deelnemers gestimuleerd. Door verschillende oefeningen zet je een kleine stap in de wereld van acteren en improviseren. Erg leuk voor collega's, vrienden of een projectteam. We gaan vooral echt aan de slag met 'spelen' en in kleine en grote groepen doen we rollen-opdrachten en toneelstukjes geheel spontaan ontstaan.

Gewoon doen is bij improvisatietheater het motto.

Deze workshop is erg geschikt voor mensen met weinig ervaring... maar ook doen we vaker trainingen voor teams met meer spelervaring. Bij improviseren weet je nooit wat er gaat komen. De workshops duren meestal rond de 1,5 uur (op maat te maken) en deelnemers mogen zelf ook opdrachten aandragen of we kijken samen naar hoe we ons zelf en anderen laten verrassen. Het gaat er vooral om, dat iedereen elkaars ideeën accepteert, dat dingen komen zoals ze komen en je er niet altijd invloed op hebt. Een bijzondere vorm van teambuilding en samenwerken.

De workshop kan in heel Nederland geboekt worden. Elke datum en tijd (dus bel of mails ons gerust om een datum te checken).

 

De Workshop Impovisatie Theater is altijd op maat!

 

Improvisatie Theater Workshop ImproWorkshop

 

Scroll To Top