Improvisatie-theater Workshop

 

Ben je op zoek naar een leuke laagdrempelige theaterimprovisatie workshop?

Dan zit je bij ons aan het goede adres! Wij zijn opgeleid in het geven van improvisatie theater workshops voor groepen en bedrijven. Tijdens deze theaterworkshop wordt de creativiteit van de deelnemers gestimuleerd. Door verschillende oefeningen zet je een kleine stap in de wereld van acteren en improviseren. Erg leuk voor collega's, vrienden of een projectteam. We gaan vooral echt aan de slag met 'spelen' en in kleine en grote groepen doen we rollen-opdrachten en toneelstukjes geheel spontaan ontstaan.

 

Gewoon doen is bij improvisatietheater het motto.

Deze workshop is erg geschikt voor mensen met weinig ervaring... maar ook doen we vaker trainingen voor teams met meer spelervaring. Bij improviseren weet je nooit wat er gaat komen. De workshops duren meestal rond de 1,5 uur (op maat te maken) en deelnemers mogen zelf ook opdrachten aandragen of we kijken samen naar hoe we ons zelf en anderen laten verrassen. Het gaat er vooral om, dat iedereen elkaars ideeën accepteert, dat dingen komen zoals ze komen en je er niet altijd invloed op hebt. Een bijzondere vorm van teambuilding en samenwerken.

 

Kies zelf een datum en tijd voor de workshop!

De workshop is privé voor je eigen groep, dus kies zelf een datum en tijd. We werken door heel Nederland, dus komen op locatie bij jullie op kantoor, in een horeca gelegenheid of bij iemand thuis. Heb je geen idee voor een locatie? Bel ons dan gerust, wij weten misschien wel iets in de buurt. Wij werken vanuit regio Utrecht en rekenen reiskosten naar de locatie, dus we maken een offerte op maat voor jullie, uitgaande van groepsgrootte, datum en plek. Bel of mail ons daarom gerust om een datum te checken!

De workshop duurt normaal circa 1,5 uur, maar het is mogelijk om de duur van de workshop in te korten, op te breken of te verlengen. Wanneer een groep te groot is voor één improcoach, verzorgen we de workshops in samenwerking met meerdere van onze trainers.

 

Tarieven voor groepen

De prijs is erg afhankelijk van de groepsgrootte en wensen. Vraag daarom een gratis offerte aan per e-mail voor jullie datum en groep. Onze bedragen zijn exclusief reis- & locatiekosten buiten Utrecht-centrum, maar dit komt op de offerte er bij te staan.

 

De workshop kan in heel Nederland geboekt worden. Elke datum en tijd (dus bel of mails ons gerust om een datum te checken).

 

 

De Workshop Impovisatie Theater is altijd op maat!

 

Improvisatie Theater Workshop ImproWorkshop

 

rabobanklogo   Print abn_amro_logo  logo achmea logo unit4UWV logo gemeente utrecht    logo_IDTV  Logo NuonLogo HKU  logo_frieslandcampina logo zoover   Noord Holland    logo tergooiziekenhuizen