LaughFlow Challenge

Onze uitdaging is altijd om die lach er in te houden. Tijdens een lachworkshop leer je meer over de effecten van het lachen en wat dat voor je kan beteken.

We zeggen ook altijd

>> OEFENEN baart kunst!

Alleen oefenen kan wat vreemd voelen.
Daarom gaan we een laughflow challenge ontwikkelen!

Mocht je hier interesse in hebben, laat het ons weten, dan houden we je op de hoogte!

20210614_BFoto_Bente_AV6A8393

“De kortste afstand tussen twee mensen is een glimlach.” – Victor Borge

Lachboot2

Lachen maakt de wereld een stukje mooier!

Tijdens de LaughFlow doorbreken we patronen van het dagelijks leven. Patronen die soms heel goed kunnen zijn, maar soms ook onze grootste belemmering. Door wekelijks aan de slag te gaan met meer lachen, doorbreek je je eigen patroon van oordelen, belemmerende gedachtes en weinig zelfvertrouwen. Samen lachen vergroot je zelfvertrouwen, communicatie en relativeringsvermogen.

Lachspiegel

Oefening baart kunst, ook met lachen!

Met een goede lachbui maak je minder stress hormonen aan. Ervaar je veel werkdruk, vind je de balans tussen werk en prive lastig en te druk? Neem even de tijd voor jezelf en zoek de LaughFlow. Lachen werkt ontspannend en maakt je hoofd leeg. Oefening baart kunst. Daarom krijg je elke week een oefening die je de hele week kan oefenen en toepassen!

LaughterWorkshop

Lachen is SERIEUS belangrijk!

Elke week even bewust stil staan bij de effecten van de lach op lichaam en geest. Dit is heerlijk ontspannend. Het werkt aanstekelijk voor jezelf en voor de mensen om je heen. Doe jij mee aan het sneeuwbaleffect die we met zijn allen in kunnen zetten? Laat jij zien dat de lach serieus belangrijk en krachtig is? Doe mee!

"Super laagdrempelig en simpel om mee te doen én super waardevol!" Bente

Feiten op een rij

Meer informatie volgt later over wat we gaan aanbieden! Mocht je interesse hebben om meer te weten over deze challenge, meld je aan via het formulier op deze pagina!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.