Skip to content

LaughFlow Challenge

Ervaar je veel werkdruk?
Kun je de balans tussen werk en privé niet goed vinden?
Wil je graag meer lachen gedurende de dag?
En meer leren over de positieve effecten van een lach?

Dan is onze LaughFlowChallenge wat voor jou!

Want oefening baart kunst en door een lach wordt de wereld een stukje mooier.

De laatste uitdaging startte op 1 september 2019 en duurde een maand. Op de hoogte blijven van de nieuwe challenge? Mail ons!

Tijdens onze 'laughter uitdaging' ontvang je elke dag een filmpje per mail en/of per instagramaccount LaughFlowChallengenl - Een korte oefening van tussen de 2 en 10 minuten om zelf thuis te doen. De filmpjes gaan over samen lachen, over de kracht van de lach of je krijgt een opdracht.

Uit onderzoek is bewezen dat met lachen de effectiviteit en communicatie verbetert, het werkt stressverlagend en vergroot je creativiteit en zelfvertrouwen. Met deze Challenge ben je 30 dagen bewust bezig met lachen. En zul je merken dat dit een positieve invloed heeft op je gemoedstoestand.

Je doet het vanuit de veiligheid van je eigen thuis. Je kan het op je eigen tijd doen en op je eigen manier. Om een patroon te doorbreken en echt in de LaughFlow te komen raden wij je aan, elke dag het filmpje te kijken op een vast tijdstip. Dit is even een moment voor jezelf!

Lachen ontspant, verbindt en brengt vrolijkheid en luchtigheid. Simpele lachoefeningen wekken een lach op die verslavend kan werken. Het is een fysieke beleving die mensen een beetje uit hun comfortzone haalt, en wat uiteindelijk leidt tot een groot relativeringsvermogen en je krijgt er bovendien vaak andere (verfrissende) inzichten van.

“De kortste afstand tussen twee mensen is een glimlach.” – Victor Borge

Lachboot2

Lachen maakt de wereld een stukje mooier!

Tijdens de LaughFlow Challenge doorbreken we patronen van het dagelijks leven. Patronen die soms heel goed kunnen zijn, maar soms ook onze grootste belemmering. Door dagelijks aan de slag te gaan met meer lachen, doorbreek je je eigen patroon van oordelen, belemmerende gedachtes en weinig zelfvertrouwen. Samen lachen vergroot je zelfvertrouwen, communicatie en relativeringsvermogen.

Lachspiegel

Oefening baart kunst, ook met lachen!

Met een goede lachbui maak je minder stress hormonen aan. Ervaar je veel werkdruk, vind je de balans tussen werk en prive lastig en te druk? Neem even de tijd voor jezelf en zoek de LaughFlow. Lachen werkt ontspannend en maakt je hoofd leeg. Oefening baart kunst. Dus daarom gaan we in 30 dagen elke dag aan de slag, tussen de 2 en 10 minuten. Dus lach, leer en leef!

LaughterWorkshop

Lachen is SERIEUS belangrijk!

30 dagen lang, elke dag even stil staan bij de effecten van de lach op lichaam en geest. Dit is heerlijk ontspannend. Het werkt aanstekelijk voor jezelf en voor de mensen om je heen. Doe jij mee aan het sneeuwbaleffect die we met zijn allen in kunnen zetten? Laat jij zien dat de lach serieus belangrijk is en we meer mogen omarmen als een kracht? Start dan 1 september deze LaughFlowChallenge!

LaughFlow Challenge 1

Feiten op een rij

 1. De LaughFlowChallenge start op 1 september
 2. Deze duurt 30 dagen, elke dag ontvang je een filmpje
 3. Dit bestaat uit opdrachten, informatie, lachoefening
 4. Elke dag, betekend oefenen en patronen doorbreken
 5. Voor meer plezier, minder werkdruk en stress
 6. Hoe meer commitment, hoe meer resultaat
 7. Dit traject heeft een waarde van €295
 8. NÚ VOOR €33
 9. Aanmelden door het formulier hier naast in te vullen
 10. Je betaalt vooraf en na betaling wordt je geaccepteerd in het instagram account laughflowchallengenl.
 11. De filmpjes worden ook per mail gestuurd. (wil je dit niet, geef dat dan aan bij aanmelding!)
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll To Top