Mopperworkshop


Mopperen met een lach op je gezicht

Mopperen komt van het woord moppen, mop betekent ook wel grimassen maken. Mensen die mopperen, trekken ook vaak gekke, leuke, grappige bekken en mompelen tegen zichzelf of tegen andere, binnensmonds of wat luider. Mopperen kan even best lekker zijn, toch? Hoe voel je je na een goede mopperbui?

DEZE WORKSHOP IS OOK ONLINE en op 1,5 meter afstand MOGELIJK!

Raak kwijt wat je dwars zit

We horen vaak mensen zeggen, Nederlands klagen zo vaak over van alles. Is dat eigenlijk zo? Klagen Nederlanders vaak? En hoe erg is het als mensen mopperen op alle daagse dingen? Voel je je daarna beter? Tijdens deze workshop mag je even onbeschaamd zoveel mopperen als je wilt. Mopperen op commando, kan je dat ook? Even zonder nadenken mopperen op de dingen die je minder leuk vindt, zodat je ze daarna los kan laten en erom kan lachen. Want uiteraard gaan we er om lachen. Om uiteindelijk alles waar je over hebt gemopperd achter je te laten en nooit meer over hoeft te mopperen, want dan zal je gaan lachen!

Starten met een schone lei en een glimlach!

Het doel van de workshop is om frustraties, irritaties en negatieve gedachtes aan te pakken binnen afdelingen en teams. Door ze te benoemen, te aanvaarden, accepteren en te relativeren. We gebruiken hiervoor technieken vanuit de lachworkshops en de mindfulness. Tijdens deze workshop hebben we het doel om ook alles waarover je wilt mopperen te benoemen, om deze kwijt te raken, er een mop van te maken 😉 en met een schone lei en positieve gedachtes verder te gaan.

Mopperen met een vette knipoog, maar we nemen het ook heel erg serieus!

Een workshop mopperen is mogelijk vanaf een groep van 6 personen. We hanteren een starttarief voor een live mopperworkshop van €499 voor 15 personen, exclusief btw 21%. We verzorgen de workshop in heel Nederland en ook in Engels en online is de workshop mogelijk. Buiten Utrecht hanteren we wel vervoerskosten.

 

Mopper Workshop

 

 

rabobanklogo   Print abn_amro_logo  logo achmea logo unit4UWV logo gemeente utrecht    logo_IDTV  Logo NuonLogo HKU  logo_frieslandcampina logo zoover   Noord Holland    logo tergooiziekenhuizen