Congres Energizer | Conferentie Energizers

Op zoek naar een Congres Energizer?

Denk dan eens aan onze lach-kick-off energizer. Naast deze ijsbreker hebben we voor conferenties en congressen ook andere mooie workshops en energizers. Wij verzorgen teambuilding events en energizer workshops in heel Nederland. Onze trainers komen op locatie voor het verzorgen van een congres kick-off, meeting break, bedrijfsuitje of teambuilding energizer. Voor kleine en hele grote groepen! Voor bedrijven en particulieren.

GetTheLaughFlow Events is de nummer 1 in lachworkshops en komische energizers van Nederland. Vele bedrijven en groepen gingen je voor afgelopen jaren. We bieden naast onze veelgeboekte kick-offs ook andere komische energizers aan. Dus bekijk rustig onze website en als er vragen zijn, horen we het graag!

Conferentie Energizer

Conferentie Energizer


Energizer workshop op locatie

Wij verzorgen talloze komische energizers en workshops per jaar. Meestal houden we een workshop op locatie van het bedrijf, bijvoorbeeld op kantoor, in een kantine, in een meeting venue, congres locatie, conferentie oord of in een restaurant. Maar we kunnen de workshop ook in een café, op een boot of bij mooi weer buiten in een park of op een festival podium verzorgen. Naar wens kunnen we ook meedenken over een locatie waar de workshop plaats zou kunnen vinden.Meer informatie over de lachenergizer…

Andere energizers voor congressen…

Belangrijk voor onze activiteiten en workshops is de aandacht voor het positieve; elkaar complimenten geven; elkaar een lach gunnen. Of juist even mopperen met een dikke vette knipoog en op zoek gaan naar speelsheid uit de kindertijd, maar dan op een volwassen manier. Al onze workshops, arrangementen en trainingen zijn interactief en gaan over leren en lachen door te doen en ervaren. Met oefeningen, komische opdrachten én inzichten uit de dagelijkse praktijk. Naast een speelse komische twist tijdens een meeting, of als hoofdelement van een personeelsuitje, zijn onze workshops ook een perfecte ijsbreker om verbinding te maken tussen mensen die elkaar nog niet zo goed kennen. Meer energizers vind je op onze zusterpagina: www.leukeworkshop.nl

| > De tarieven zijn afhankelijk van welke energizer of workshop je wil boeken. Gelijk een offerte voor een workshop aanvragen? Dat kan hier! 

 

Energizer Workshop

Energizer Workshop