Congres workshop

Op zoek naar een leuke Congres Workshop?

Denk dan eens aan onze lach-workshop energizer of de power workshop. Naast deze ijsbreker workshops hebben we voor conferenties, seminars en congressen ook vele andere mooie workshops en energizers. Wij verzorgen teambuilding events en workshop energizers in heel Nederland. Op locatie bij elke meeting venue, congreszaal, beurs, sales bijeenkomst, internationaal overleg, Symposium of andere vergadering. Dus voor een congres workshop ben je bij ons aan het juiste adres!

Workshop op congres locatie
Onze trainers komen op locatie voor het verzorgen van een congres kick-off, meeting break, bedrijfsworkshop of andere teambuilding energizer. Voor kleine en hele grote groepen! Voor bedrijven en particulieren. Al na 15 minuten kun je met nieuwe energie & een leeg hoofd weer met focus aan de slag! Een fijne en energieke ontlading. Een energizer workshop is ongeveer 15 á 20 minuten. Maar we hebben ook workshops van 1 uur of meer.

Congres Workshops op maat
GetTheLaughFlow Events is de nummer 1 in lachworkshops en komische energizers van Nederland. Vele bedrijven en groepen boekten afgelopen jaren bij ons een lach energizer. We werken echter ook samen met andere trainers voor een grotere diversiteit aan workshops voor congres, seminar of symposium. We bieden naast onze veelgeboekte kick-offs ook workshops voor kleinere groepen, van 8 tot 80 personen. Dus bekijk rustig onze website en de workshops die wij bieden, en als er vragen zijn, horen we het graag!

Congres Workshop

Congres Workshop

Overal in Nederland te boeken
Wij verzorgen talloze workshops en trainingen per maand. Meestal houden we een workshop op locatie van het congres, bedrijf, seminar, bijvoorbeeld op kantoor, in een kantine, in een meeting venue, restaurant locatie, conferentie oord of in een jaarbeurs omgeving. Maar we kunnen de workshop ook in een café, op een boot of bij mooi weer buiten in een park of op een festival podium verzorgen. Naar wens kunnen we ook meedenken over een locatie waar de workshop plaats zou kunnen vinden.  Meer informatie over de lachenergizer vind je hier op onze website…

Andere workshop voor congressen?
Belangrijk voor onze activiteiten en workshops is de aandacht voor het positieve; elkaar complimenten geven; elkaar een lach gunnen. Of juist even mopperen met een dikke vette knipoog en op zoek gaan naar speelsheid uit de kindertijd, maar dan op een volwassen manier. Al onze workshops, arrangementen en trainingen zijn interactief en gaan over leren en lachen door te doen en ervaren. Met oefeningen, komische opdrachten én inzichten uit de dagelijkse praktijk. Naast een speelse komische twist tijdens een meeting, of als hoofdelement van een personeelsuitje, zijn onze workshops ook een perfecte ijsbreker om verbinding te maken tussen mensen die elkaar nog niet zo goed kennen. Meer workshops vind je op onze zusterpagina: www.leukeworkshop.nl

| > De prijzen zijn afhankelijk van welke workshop je wil boeken. Gelijk een offerte voor een workshop aanvragen? Dat kan hier! 

 

Conferentie Workshop

Workshops voor congres, conferentie of symposium op maat!