Gekke workshops

Op zoek naar een leuke gekke workshop? Wij verzorgen diverse grappige uitjes voor groepen in heel Nederland. Onze specialiteit zijn lachworkshops en mopperworkshops, maar je vindt op onze website nog veel meer gekke workshops. Voor kleine en grote groepen! Voor bedrijven en particulieren. Een gekke workshops van GetTheLaughFlow is een unieke ervaring en na afloop van de workshop heb je zeker wat om met elkaar over na te kletsen. Voor vele is het een bijzondere grappige en gezellige ONVERGETELIJKE dag!

Gekke Workshops op maat

Wij verzorgen te gekke workshops, altijd privé voor jullie groep. Bijvoorbeeld op locatie van een bedrijfsuitje, op kantoor, in een kantine, in een grote woonkamer, in een restaurant of bij mooi weer op een boot buiten of in een par. Naar wens kunnen we ook meedenken over een locatie waar de een training of workshop plaats zou kunnen vinden.

Ben je met ongeveer 10 personen, dan is een mopper- of  lachworkshop erg geschikt. Ben je met een grote groep van tussen de 40 en 800 personen, dan kan je nadenken over de lachenergizer voor congressen en vergaderingen. Maar bel ons gerust voor nog meer gekke workshops!

Of je kan via dit formulier gelijk de offerte aanvragen, check it out!  🙂
Grappige gekke workshop