Grappige workshop

Wij organiseren grappige workshops voor groepsuitjes en bedrijven. Heb je interesse in een leuke workshop? Bekijk dan ons aanbod op de website. Onze grappige trainingen zijn geschikt voor kleine en grote groepen! Voor zowel grote als kleine bedrijven en ook particulieren. Een grappige workshop van GetTheLaughFlow is een unieke ervaring en na afloop van de workshop heb je zeker wat om met elkaar over na te kletsen. Voor vele is het een bijzondere grappige en gezellige dag!

Grappige workshop op maat

Wij verzorgen onze grappige workshop op locatie, bij jullie op kantoor, in een kantine, in een grote woonkamer of bij mooi weer buiten. Naar wens kunnen we ook meedenken over een locatie waar de een training of workshop plaats zou kunnen vinden. Ben je met ongeveer 10 personen, dan is een mopper- of  lachworkshop erg geschikt als grappige workshop. Ben je met een grote groep van tussen de 60 en 800 personen, dan kan je nadenken over de lachenergizer voor congressen en vergaderingen, dat is ook grappig maar meer geschikt voor grotere groepen. Maar bel ons gerust voor nog meer leuke workshops!

Grappige workshops werken bevrijdend en heel goed als energizer voor een vergadering, teammeeting, bedrijfsuitje of congres. Onze workshops zijn perfect als ijsbreker voor een groep met deelnemers die elkaar nog niet kennen. En hoe start je het beste met een bedrijfsuitje of relatie event? Door met elkaar een positieve vibe te creëren. Voor elke samenstelling kan een lachworkshop en improviseren een mooi onderwerp tot gesprek zijn, waar nog lang over nagepraat zal worden. GetTheLaughFlow Events laat je dit ervaren! Interactief en gericht op beleving en teamdynamiek.

Of je kan via dit formulier gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor een grappige workshop, check it out!

 

Grappige workshop

Grappige workshop