Heidag workshops

Heidag workshops?

Ben je je aan het oriënteren voor heidag workshops? Denk dan eens aan onze mopperworkshop of lachworkshop energizer. Naast deze twee workshops bieden we nog tal van trainingen en leuke energieke breaks die erg geschikt zijn voor een heidag of vergader break. Wij verzorgen meeting workshops, trainingen en teambuilding events in heel Nederland. Op locatie bij elke vergaderlocatie, heidag centrum, meeting venue, symposium of andere ‘hutje op de hei’ vergadering.

Heidag workshops op locatie
Onze trainers komen op locatie voor het verzorgen van een heidag workshop op maat. Vaak verzorgen we ook een carrousel aan workshops; meedere trainingen op een dag in deelgroepen of als meeting break teambuilding. Voor kleine en hele grote groepen! Van 6 tot meer dan 150 personen. Bekijk rustig onze website met diverse workshop hier: WORKSHOP OVERZICHT.

Heidag op maat
GetTheLaughFlow Events organiseert dagelijks meeting workshops en bedrijfsevents. We kunnen in overleg een heidag programma op maat maken. Vele bedrijven en groepen boekten afgelopen jaren bij ons bijvoorbeeld een lachworkshop als energizer bij een heidag, of een mopperworkshop om in een project team op een komische manier de ‘pijnpunten’ naar boven te brengen. Alle workshops zijn privé voor de eigen groep. We werken echter ook samen met andere trainers voor een grotere diversiteit aan workshops voor heidag congres, groot seminar of carrousel symposium.

Heidag workshop

Overal in Nederland te boeken
Wij verzorgen talloze workshops en trainingen per maand. Meestal houden we een workshop op locatie van het congres, bedrijf, seminar, bijvoorbeeld op kantoor, in een kantine, in een meeting venue, restaurant locatie, conferentie oord of in een jaarbeurs omgeving. Maar we kunnen de workshop ook in een café, op een boot of bij mooi weer buiten in een park, op de hei of op een festival podium verzorgen. Naar wens kunnen we ook meedenken over een locatie waar de workshop plaats zou kunnen vinden.

Andere workshop voor congressen?
Belangrijk voor onze activiteiten en workshops is de aandacht voor het positieve; elkaar complimenten geven; elkaar een lach gunnen. Of juist even mopperen met een dikke vette knipoog en op zoek gaan naar speelsheid uit de kindertijd, maar dan op een volwassen manier. Al onze workshops, arrangementen en trainingen zijn interactief en gaan over leren en lachen door te doen en ervaren. Met oefeningen, komische opdrachten én inzichten uit de dagelijkse praktijk. Naast een speelse komische twist tijdens een meeting, of als hoofdelement van een personeelsuitje, zijn onze workshops ook een perfecte ijsbreker om verbinding te maken tussen mensen die elkaar nog niet zo goed kennen. Meer heidag workshops vind je op onze zusterpagina: www.leukeworkshop.nl

 

 

Heidag workshop GetTheLaughFlow

 

| > De prijzen zijn afhankelijk van welke heidag workshop je wil boeken. Gelijk een offerte voor een workshop aanvragen? Dat kan hier!