Komische workshop

Een komische workshop voor bedrijfsuitje of teamdag?

Denk dan eens aan onze lach workshop of mopper workshop!  Naast deze twee workshops hebben we nog meer leuke komische workshops. Wij verzorgen grappige teambuilding events in heel Nederland. Onze trainers komen op locatie voor het verzorgen van een bedrijfsuitje of teambuilding dag. Voor kleine en hele grote groepen! Voor bedrijven en particulieren.

GetTheLaughFlow Events is de nummer 1 in lachworkshops van Nederland. Vele bedrijven en groepen gingen je voor afgelopen jaren. We bieden naast onze beroemde lachworkshop ook andere komische workshops aan. Dus bekijk rustig onze website en als er vragen zijn, horen we het graag!

Komische workshop op locatie

Wij verzorgen talloze komische workshops per jaar. Meestal houden we een workshop op locatie van het bedrijf, bijvoorbeeld op kantoor, in een kantine, in een meeting venue of in een restaurant. Maar we kunnen de workshop ook in een café, op een boot of bij mooi weer buiten in een park verzorgen. Naar wens kunnen we ook meedenken over een locatie waar de een training of workshop plaats zou kunnen vinden. Ben je met een grote groep groter dan 80 personen, dan kan je nadenken over de lachenergizer voor grotere teambuilding groepen. Of we splitsen de groep op, dat kan ook, dan houden we meerdere komische workshops.

Andere workshops en arrangementen

Belangrijk voor onze activiteiten en workshops is de aandacht voor het positieve; elkaar complimenten geven; elkaar een lach gunnen. Of juist even mopperen met een dikke vette knipoog en op zoek gaan naar speelsheid uit de kindertijd, maar dan op een volwassen manier. Al onze workshops, arrangementen en trainingen zijn interactief en gaan over leren en lachen door te doen en ervaren. Met oefeningen, komische opdrachten én inzichten uit de dagelijkse praktijk. Naast een speelse komische twist tijdens een meeting, of als hoofdelement van een personeelsuitje, zijn onze workshops ook een perfecte ijsbreker om verbinding te maken tussen mensen die elkaar nog niet zo goed kennen.

De tarieven zijn afhankelijk van welke workshop je wil boeken. Gelijk een offerte voor een workshop aanvragen? Dat kan hier! 

 

Komische Workshop

Komische Workshop