Online Lachworkshop

Online workshop lachen? Kan dat? Ja zeker weten!

Wil jij graag een workshop in plannen in Quarantaine tijd? Dat kan. We werken met de corona allemaal vanuit huis, vergaderen vanuit huis. Hoe fijn is het om even op een andere manier met elkaar te communiceren. En een unieke ervaring met elkaar online te creëren. Dat kan met een ONLINE lachworkshop! Het werkt, we hebben het al meerdere keren mogen verzorgen. Het is net zo ongemakkelijk, gezellig, gek en energiek als offline. Een online workshop kunnen we in deze tijd ook wel gebruiken. Een lach werkt helend, energiek en versterkt het immuunsysteem. En, heel belangrijk, het maakt het het hoofd leeg! En dat kan heerlijk zijn om weer fris en energiek met je werkzaamheden verder te gaan.

Online Lachworkshop kan je boeken voor 5 tot 150 personen! Hele fijne lachenergizer, via zoom, teams, skype.
Vraag een offerte aan via deze link en wij sturen je meer informatie toe!

We geven deze online workshop, in het Nederlands en in het Engels. Dus voor Quarantaine tijd geschikt, maar ook daarna geschikt voor collega’s die werken op afstand!
Deze online lachworkshop is dus perfect ook voor internationale teams die met elkaar iets anders willen doen dan vergaderen. Online brengt de wereld bij elkaar, lachen is een universele taal en brengt ook samen, hoe gaaf is het dan om een online workshop te doen!

Vraag informatie aan via deze link.