Lachworkshop op locatie

Op zoek naar een lachworkshop op locatie? Wij organiseren lachworkshops in heel Nederland, perfect als bedrijfsuitje, teamdag, met vrienden of collega’s. Bij jullie thuis, op kantoor, bij mooi weer lekker buiten, in de kantine, noem het maar op. Als er maar genoeg ruimte is voor de grootte van de groep. Wij kunnen ons voorstellen dat je het binnenshuis of in het eigen kantoor wilt houden, het scheelt reistijd en kosten om de workshop op locatie te boeken. Wij komen met liefde naar jullie eigen locatie toe.

Aan het begin is het voor iedereen even wennen zo’n lachworkshop, maar daarna doen alle deelnemers mee met deze erg komische korte cursus. Elke dag te boeken, kies zelf een datum, locatie en tijd! De workshop is privé voor jullie groep. Wij bieden de workshops in elke stad of regio in Nederland. Onze thuisbasis is Utrecht, waar we ook de lachclub organiseren! Wij hebben veel ervaring met de lachworkshop op locatie voor allerlei groepen, mensen en gelegenheden. Met elkaar lachen brengt verbondenheid, vergroot het relativeringsvermogen en brengt vooral heel veel vrolijkheid en saamhorigheid. Een perfecte onderbreking van een vergadering, tussendoortje in een groepsuitje of gewoon als leuk extraatje bij een familiefeest of vrijgezellenuitje!

Lees hier meer over onze workshops!

LACH WORKSHOP OP LOCATIE

LACHWORKSHOP OP LOCATIE BIJ EEN DINER

Heb je niet een eigen locatie, maar wil je wel lekker lachen, dan denken wij graag met je mee en adviseren voor een locatie! Bel of mail ons gerust.