Lachyoga workshop

Wil je een lachyoga workshop voor een bedrijfsuitje, relatie event, sales meeting, vergaderbreak of een personeelsfeest?

Wij bieden lachyoga workshops voor groepen in heel Nederland. Lachen of een speelse workshop werkt bevrijdend en heel goed als energizer voor een vergadering, teammeeting of congres. Onze workshops zijn perfect als ijsbreker voor een groep met deelnemers die elkaar nog niet kennen. En hoe start je het beste met een bedrijfsuitje of relatie event? Door met elkaar een positieve vibe te creëren. Voor elke samenstelling kan een lachworkshop en improviseren een mooi onderwerp tot gesprek zijn, waar nog lang over nagepraat zal worden. GetTheLaughFlow Events laat je dit ervaren! Interactief en gericht op beleving en teamdynamiek.

Lachyoga op locatie
Lachen is universeel. Iedereen spreekt dezelfde taal met lachen. En dat gebruiken we bij onze workshops. Niet alleen met de lachworkshop, ook de andere workshops zitten vol plezier en speelsheid. Lachen is een gezonde uitlaatklep voor spanning, verdriet en zorgen. Het lucht op en werkt aanstekelijk. Lachen zonder een reden. Iets wat we met onze lachworkshop dagelijks toepassen bij kleine en grote groepen, voor bedrijven en particulieren. In heel Nederland en zelfs soms daarbuiten. Al onze events zijn privé, dus voor jullie eigen groep. Daarom kunnen we de workshops ook desgewenst op maat maken, met een eigen thema, doel of insteek. Bel of mail ons daarom gerust als je een leuk idee hebt voor een op maat gemaakte workshop.

GetTheLaughFlow is de nummer 1 voor lach yoga workshops in Nederland!
Wij organiseren dagelijks leuke trainingen, teamworkshops & bedrijfsevents met een serieuze knipoog in heel Nederland.

• Voor kleine en grote groepen
• Offerte op maat? Mail ons!
• Elke dag mogelijk (groepen)

Telefoon: 085 – 060 70 11
Email: info@getthelaughflow.nl

 

Lachyoga workshop

Lachyoga workshop