Improvisatietheater workshop op locatie

Improvisatie workshop op locatie

Ben jij op zoek naar een toffe improvisatie theater workshop met je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of heidag. Wij komen de improvisatie workshop op jullie eigen locatie geven, wij komen langs om de workshop voor jullie te verzorgen. Fijn als de ruimte lekker ruim is, om lekker met elkaar aan de slag te gaan.

We gaan aan de slag met de verschillende improvisatie technieken. Het gaat om speelsheid, accepteren, loslaten, meeveren, interactie, creativiteit en nog veel meer!

We hebben lol met elkaar, we leren van elkaar en van ons zelf. Op de locatie is het fijn als er genoeg bewegingsvrijheid is en dat er stoelen aanwezig zijn. Verder hebben we niet veel nodig om dit tot een succesvolle improvisatie workshop te brengen. Op jullie eigen kantoor, in de woonkamer, in de tuin of in een gehuurde ruimte in jouw stad. Wij kunnen ook met jullie meedenken over een geschikte locatie voor de improvisatietheater workshop op locatie
.
Kijk op deze pagina voor meer informatie of

Vraag Offerte Aan!

Combineren van een improvisatietheater workshop met een lachworkshop is zeker één van onze mogelijkheden. Van 40 tot 180 minuten!