Theatersport als teambuilding

Theatersport workshop

Theatersport is interactief, energiek en een verbindende workshop. Door middel van veel verschillende oefeningen gaan we aan de slag met de improvisatie technieken.

Met brede kaders ga je improviseren en is alles goed wat je doet. Samen met je collega’s ga je aan de slag met verschillende sketches, oefeningen en emoties om zo te leren over de interessante improvisatie technieken die nodig zijn voor theatersport. Met heel veel lol, dosis falen en creativiteit die iedereen in zich heeft.

Een mooie manier om elkaar te leren kennen, te accepteren wat er komt en los te laten wat je bedacht hebt. Het is spannend, beetje uit je comfortzone, maar er komen altijd prachtige resultaten uit. En het allerbelangrijkst; je hebt lol met elkaar!
Dit is een bijzonder uitje om te doen met je collega’s, afdeling of team!

Deze theatersport voor teambuilding duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur en zet je team op scherp. Je leert elkaars speelse kant kennen en gaat aan de slag met improviseren. Dit kan je natuurlijk ook op de werkvloer super goed gebruiken. Daarom is dit een goede teambuildingsactiviteit. Kijk op deze link voor meer informatie.

Lachboot2