LachYoga Amsterdam

Wij verzorgen heel vaak lachyoga workshops in Amsterdam. Dus ben je op zoek naar een workshop lachyoga in Amsterdam? Wij zijn daar in gespecialiseerd en verzorgen deze trainingen voor bedrijfsuitje, teamdag, familie meetings, vergaderbreaks, verenigingen, stichtingen. Lachyoga workshops in Amsterdam en omgeving, zowel voor bedrijven als particulieren. Wij komen op jullie eigen locatie, kan ook in Zaandam, Haarlem, Aalsmeer, Diemen, Badhoevendorp, Weesp. Lachyoga is het zelfde als een lachworkshop, we gaan bijna één uur met elkaar lachen, omdat het bevrijdend en verbindend werkt.

Lachen in Amsterdam
LachYoga is ontstaan in India in 1995 en is wereldwijd steeds populairder aan het worden. Lachen is namelijk erg gezond voor je lichaam en geest. Er zijn ook diverse onderzoeken over het effect van lachen op de werkvloer. Werknemers krijgen meer zelfvertrouwen, gaan effectiever en efficiënter werken. Heb jij interesse in een lachyoga in Amsterdam, vraag via ons contactformulier vrijblijvend een offerte aan. We maken dan een lachyoga programma op maat.

Meer informatie over de lachyoga workshop in Amsterdam vind je hier!

Je kan ook kiezen voor een lachdrieluik, dan komen we drie keer langs op één dag of in één week, tijdens een heidag of strategie dag is dat perfect om de focus te behouden!

Lachyoga Amsterdam