LachYoga Utrecht

Onze lachworkshops geven wij vanuit het principe lachyoga. Dit is ontstaan in 1995, door een dokter genaamd Madan Kataria. In zijn zoektocht naar lachen, bleek dat je met een neplach je hersenen voor de gek kan houden. Dat is wat we gaan doen tijdens deze workshop! 🙂 Wij verzorgen ook lachyoga in Utrecht. Lachyoga in Utrecht kan op een eigen locatie; in de woonkamer, vergaderruimte of lekker buiten. Wil je graag tips. Wij zijn bekend in Utrecht en weten waar LachYoga in Utrecht mogelijk is!

Lachen in Utrecht
Tijdens een lachyoga Utrecht sessie gaan we lachen zonder reden, omdat het lekker is en ontspannend werkt. Heel erg geschikt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest. We kunnen korte en lange programma’s maken. Maar net wat past in het programma! Je kan het het inzetten als ijsbreker, voor de ontspanning en als energieke workshop!

Lees via deze link meer over de lachyoga Utrecht workshops die we aanbieden.
Wij geven de workshops in het hele land, maar zijn gevestigd in Utrecht. We zijn hier daarom goed bekend en kunnen altijd met je meedenken over een geschikte locatie en een combinatie met een diner/lunch of en andere activiteit.

De lachworkshops werken verbindend en bevrijdend. We kunnen het elke team aanraden dit een keer met elkaar te ervaren. Een lachyoga workshop is een unieke ervaring waar nog lang over nagepraat wordt.

 

Keynote congres