Lachen op kinderfeestjes

Speciale lachworkshop voor kinderen
Op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje? Een lachworkshop is een leuke optie! Wanneer je geboren wordt, huil je bij verdriet en lach je bij blijdschap. Maar als je ouder wordt, vlakken deze emoties een beetje af. Juist bij kinderen zie je nog die onbevangen lach. En hier spelen we tijdens de workshop helemaal op in.

We lachen niemand uit, maar lachen juist met elkaar mee! Op een speelse manier brengt de lachcoach de boodschap over op de kinderen en beleven zij een leuke, interactieve en gezellige workshop. Veel grapjes, oefeningen, speelse opdrachten en lach-adem spellen vormen een workshop die de kids niet snel vergeten!

Kies zelf een dag en tijd!
Deze lachworkshop speciaal voor kinderen, kunnen we doordeweeks én in het weekend verzorgen op basis van beschikbaarheid. We komen graag bij jullie thuis of kijken samen naar een geschikte locatie.

 

IMG_4979 Lachworkshop kinderfeestje

We kunnen voor een kinderfeestje samen een leuke locatie regelen, maar we kunnen ook op een eigen locatie komen. Een woonkamer of leuke buitenruimte (tuin/park) is erg geschikt voor deze lachworkshop.

Bel of mail ons gerust voor een prijsopgave op maat en dan bekijken we gelijk de beschikbaarheid.

 

Vraag Offerte Aan!