Lachworkshop bedrijfsuitje of teambuilding

Bezig met het organiseren van een bedrijfsevenement? Op zoek naar een ontspannen teamactiviteit? Wil je graag dat collega's elkaar beter leren kennen op een luchtige manier? Denk aan de lachworkshop!

Lachen ontspant, verbindt en brengt vrolijk- en luchtigheid. Simpele lach oefeningen wekken een lach op die verslavend kan werken. Het is een fysieke beleving die mensen een beetje uit hun comfortzone haalt, en wat uiteindelijk leidt tot een groot relativeringsvermogen en het leidt tot andere (verfrissende) inzichten.

"People who laugh together, work together" John Cleese (Britse comedian).

Een lachworkshop is goed in te zetten tijdens een teambuildingsdag, kennismakingsdag, bedrijfsuitje, heidagen, maar ook tijdens een traineeship of een conferentie om wat ontspanning te brengen.

Uit onderzoek is bewezen dat met lachen de effectiviteit en communicatie verbeterd op de werkvloer, het werkt stress verlagend en vergroot de creativiteit en teamwerk.

logo achmea  Logo HKU   logo unit4       rabobanklogo Autobrief-omslag-DEF.indd  logo zoover UWVPrint abn_amro_logoLogo Meander Medisch Centrumlogo_frieslandcampina

 

Tijdsduur
Het is mogelijk om de duur van de workshop in te korten, op te breken of te verlengen. Wanneer een groep te groot is voor één lachdocent, verzorgen we de workshops in samenwerking met meerdere docenten.


Locatie

Elke stad in Nederland is mogelijk. Wij hebben samenwerkingen met diverse leuke ruimtes en tegen een meerprijs kunnen wij deze bijboeken. Bijvoorbeeld in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, Rotterdam, Groningen, Maastricht, etcetera, etcetera. Een eigen locatie verzorgen kan natuurlijk ook, dan zijn er geen locatiekosten! Bij mooi weer is buiten in een park of bos ook een leuke optie.

 

Lachworkshop Bedrijfsuitje Buro